Hesabım
    Mafya Babası Karakteri İçin Scarface'den Esinlendi!

    Orhan Aydın, "Oldu mu Şimdi?"de mafya babası oldu.

    Son olarak Yıldızlar da Kayar - Das Borak komedisiyle karşımıza çıkan Yavuz Seçkin bir kez daha beyazperdeyi kahkahalara boğmaya geliyor. Ünlü komedyeni başrolüne yerleştiren yeni komedi Oldu Mu Şimdi? filminde mafya babası Ankaralı Vedat'ı canlandıran Orhan Aydın, karakteri için efsane film Scarface'den esinlendiğini dile getirdi!

    Filmin çok sıcak bir aile komedisi olduğunu belirten Orhan Aydın, "Ankaralı Vedat" için Al Pacino'nun "Scarface" filminde canlandırdığı "Tony Montana" karakterinden ilham aldığını ifade etti. Aydın, film için özel olarak hazırlandığını, seyircilerin de filmi çok beğeneceklerine inandığını ve komedisi çok sağlam bir film ortaya çıkardıklarını söyledi.

    Merakla beklenen film, yanlış anlaşılmaların hayat bulduğu kişi olan Yaşar’ın başından geçenleri işliyor. Bir yanlışlık sonucu hapse düşen Yaşar, hapiste en yakın dostu olacak Ömer’le tanışır ve şanssızlık bu sefer ikiye katlanır. İkilinin hayata tutunma çabaları ve arkasından gelen kötü şans, ikilinin birçok defa içeri girip çıkmasını sağlar. Tövbe etmek için camiye gittiklerinde ise hayatlarının fırsatı ayaklarına kadar uzanır.

    Yönetmenliğini Kenan Öztürk'ün üstlendiği komedinin kadrosunda Seçkin'e Orhan Aydın, Serkan ŞengülSeda GüvenEmre MutluHaldun BoysanOğuzhan YıldızEsra Sönmezler ve Yakup Yavru gibi isimler eşlik ediyor. Ali Kobanbay’ın senaryosunu üstlendiği film 16 Aralık'ta vizyonda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top