Hesabım
    Yerli Box Office'te "Görümce" Yine Zirvede!

    Görümce 2. haftasında da zirveyi bırakmıyor!

    Türkiye gişe verilerine göre 9-11 Aralık'ta box office listesinde zirve değişikliği olmadı. Geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu haftada listenin galibi yerli komedi Görümce oldu.

    Bu haftanın galibi de aile içi çatışmaları mizahi bir dille ele alan Görümce oldu. Gupse Özay başrollü yerli komedi filmi 2. hafta kapanışını 307.705 seyirci ile yaparak en yakın rakibine 2 katı fark attı. Listenin 2. sıradaki filmi vizyondaki 6. haftasını kutlayan Dağ 2 oldu. 2012 yapımı Dağ filminin 4 yıl arayla gelen devam halkası haftasonunda 144.275 seyirciye ulaştı. Listenin 3. filmi ise sevilen komedi serisi Çakallarla Dans'ın 4. devam halkası oldu. Vizyondaki 3. haftasını kutlayan komedi yapımı geçtiğimiz haftaya göre 1 sıra gerileyerek 133.241 seyirciye ulaştı. 

    Listenin 4. sırasında vizyonun taze yapımlarından biri yer buldu. Tolga Çevik başrollü Sen Benim HerŞeyimsin ilk haftasında 111.449 seyirciyi sinemalara çekmeyi başardı. Listeyi ise vizyonun taze animasyon yapımı Şarkını Söyle yarıladı. Eğlenceli modern fabl haftasonunda 64.436 seyirciye ulaştı. Sevilen Karanlıklar Ülkesi serisinin yeni devam halkası Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları ise listenin 6. sırasını kaptı. Selena'nın yeni macerasını anlatan devam halkası 2. hafta kapanışını 57.901 seyirci ile yaptı. Listenin 7. sırasındaki film casusluk romantizmi Müttefik oldu. Marion Cotillard ve Brad Pitt'i yan yana getiren yapım düşük bir seyir izleyerek 2. haftasında 46.832 seyirciye ulaştı.

    Listenin son 3'ü açılırken 8. sırada Özcan Deniz imzalı İkinci Şans yer aldı. Asmalı Konak'ın sevilen çiftini yeniden bir araya getiren film 4. hafta kapanışını 45.382 seyirci ile yaptı. Listenin 9. sırada yer alan filmi de vizyonun büyülü yapımları arasından çıktı. Harry Potter'ın büyülü evreninin spin-off projesi Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? 4. haftasında 23.854 seyirci çekmeyi başardı. Listenin son filmi ise 12.129 seyirci rakamı ile animasyon yapım Kahraman Ördek oldu.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top