Hesabım
    Şirinler 3'ten Yeni Poster Geldi!

    Mantardan evlerde yaşayan kahramanlarımızın son macerasından yeni poster geldi!

    Ormanın derinliklerinde, mantardan evlerinde yaşayan mini mini mavi kahramanlarımızın son macerası Shrek 2'nin yönetmeni Kelly Asbury'nin yönetmen koltuğunda oturacağı yeni nesil Şirinler filmi Şirinler 3: Kayıp Köy'den yepyeni poster çıktı!

    Orijinal seslendirme kadrosunda Şirine'yi Demi Lovato, Şirin Baba'yı Mandy Patinkin ve Gargamel'i de Rainn Wilson'ın seslendireceği yapımda Güçlü Şirin'i Joe Manganiello, Sakar Şirin'i Jack McBrayer, Gözlüklü Şirin'i de Danny Pudi seslendirecek. Filmde yapımcılığı ise Jordan Kerner üstlenecek.

    Gizemli bir harita ortaya çıkınca sakin Şirin Köyü bir anda birbirine karışır. Bu harika gizemli ormanlarda yaşayan gizli bir köyün yerini göstermektedir. Şirine, Sakar Şirin, Güçlü Şirin ve Gözlüklü Şirin bu köyü bulmaya karar verirler. Ellerinde haritayla Yasak Orman'dan geçmeye çalışan şirinler, aynı zamanda kötü kalpli Gargamel'in de bu köyün peşinde olduğunu öğrenirler. Bu köyü Gargamel'den korumaya çalışan şirinlerimiz aynı zamanda Şirin tarihindeki en büyük sırrı da açığa çıkaracaktır...

    Merakla beklenen animasyon macera 7 Nisan 2017 tarihinde ülkemizde vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top