Hesabım
    Jyn Erso Bile Görümce'yi Yerinden Edemedi!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 16-18 Aralık'ta box office listesinde zirve değişikliği olmadı. 2 haftadır listenin galibi yerli komedi Görümce, yılın en beklenen filmlerinden Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi'ne rağmen liderliğini korumayı başardı. Listenin yarısı yerli yapımlardan, yarısı yabancı yapımlardan oluştu.

    Bu haftanın galibi de aile içi çatışmaları mizahi bir dille ele alan Görümce oldu. Gupse Özay başrollü yerli komedi filmi 3. hafta kapanışını 215.599 seyirci ile yaparak en yakın rakibine yine fark atmayı başardı. Listenin 2. sıradaki filmi ise yılın en beklenen filmlerinden Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi oldu. Amerika'da fırtınalar koparan film ülkemizdeki açılışını 162.061 seyirci ile yaptı. Listenin 3. filmi ise  vizyondaki 7. haftasını kutlayan Dağ 2 oldu. 2012 yapımı Dağ filminin 4 yıl arayla gelen devam halkası haftasonunda 152.876 seyirciye ulaştı. 

    Listenin 4. filmi ise sevilen komedi serisi Çakallarla Dans'ın 4. devam halkası oldu. Vizyondaki 4. haftasını kutlayan komedi yapımı geçtiğimiz haftaya göre 1 sıra gerileyerek 82.853 seyirciye ulaştı. Listenin 5. sırasında vizyonun sımsıcak aile yapımlarından biri yer buldu. Tolga Çevik başrollü Sen Benim HerŞeyimsin 2. haftasında 73.666 seyirciyi sinemalara çekmeyi başardı. Listenin 6. sırasında ise vizyonun taze yapımlarından biri yer aldı. Eğlenceli kaçak komedisi Sen Sağ Ben Selamet açılışını 56.967 seyirci ile yaptı. Listenin 7. sırasında şarkılı türkülü animasyon yapımı Şarkını Söyle yer aldı. Eğlenceli modern fabl haftasonunda 52.630 seyirciye ulaştı. 

    Listenin 8. sırasındaki film casusluk romantizmi Müttefik oldu. Marion Cotillard ve Brad Pitt'i yan yana getiren yapım düşük bir seyir izleyerek 3. haftasında 30.928 seyirciye ulaştı. Sevilen Karanlıklar Ülkesi serisinin yeni devam halkası Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları ise listenin 8. sırasını kaptı. Selena'nın yeni macerasını anlatan devam halkası 3. hafta kapanışını 25.981 seyirci ile yaptı. Listenin son sırasında ise Özcan Deniz imzalı İkinci Şans yer aldı. Asmalı Konak'ın sevilen çiftini yeniden bir araya getiren film 5. hafta kapanışını 15.492 seyirci ile yaptı. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top