Hesabım
    Assassin's Creed Görümce'yi Yerinden Etti!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 23-25 Aralık'ta box office listesinde zirve değişikliği mevcut. 3 haftadır listenin galibi yerli komedi Görümce, yılın en beklenen filmlerinden Assassin's Creed'e yenildi. Listede yerli filmlerin ağırlığı da dikkat çekti.

    Bu haftanın galibi merakla beklenen video oyunu uyarlaması Assassin's Creed oldu. Michael Fassbender'ı suikastçi Aguilar ile buluşturan yapım ilk haftasında 195.667 seyirci çekmeyi başardı. Listenin 2. filmi ise bu hafta liderliği kaybeden, aile içi çatışmaları mizahi bir dille ele alan Görümce oldu. Gupse Özay başrollü yerli komedi filmi 4. hafta kapanışını 156.242 seyirci ile yaptı. Listenin 3. sıradaki filmi ise vizyonun taze yapımlarından Dönerse Senindir oldu. Sevilen yerli yüzleri kadrosunda toplayan yapım ilk haftasında 142.352 seyirciye ulaştı.

    Listenin 4. filmi ise vizyondaki 8. haftasını kutlayan Dağ 2 oldu. 2012 yapımı Dağ filminin 4 yıl arayla gelen devam halkası haftasonunda 121.679 seyirciye ulaştı. Listeyi yarılayan yapım ise yılın en beklenen filmlerinden Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi oldu. Amerika'da fırtınalar koparan film ülkemizdeki 2. hafta kapanışını 68.796 seyirci ile yaptı. Listenin 6. filmi ise sevilen komedi serisi Çakallarla Dans'ın 4. devam halkası oldu. Vizyondaki 5. haftasını kutlayan komedi yapımı geçtiğimiz haftaya göre 2 sıra gerileyerek 40.673 seyirciye ulaştı. Listenin 7. sırasında vizyonun sımsıcak aile yapımlarından biri yer buldu. Tolga Çevik başrollü Sen Benim HerŞeyimsin 3. haftasında 34.776 seyirciyi sinemalara çekmeyi başardı.

    Listenin 7. filmi animasyon türündeki Kartopu Savaşları! oldu. İlk haftasını kutlayan animasyon 30.703 seyirciye ulaştı. Listenin 9. sırasında ise eğlenceli kaçak komedisi Sen Sağ Ben Selamet 28.252 seyirci ile yer aldı. Listenin son sırasında şarkılı türkülü animasyon yapımı Şarkını Söyle yer aldı. Eğlenceli modern fabl haftasonunda 26.685 seyirciye ulaştı. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top