Hesabım
    The Lost City of Z'den Altyazılı Fragman Geldi!

    The Lost City of Z'den altyazılı fragman da çıktı.

    Yönetmen koltuğunda Bir Zamanlar New York'un yönetmeni James Gray'in oturduğu biyografik yapım The Lost City of Z bu kez de altyazılı fragmanla karşınızda!

    Kadrosunda Angus MacfadyenEdward AshleyClive FrancisIan McDiarmid ve Franco Nero'nun yer aldığı filmin başrollerini ise yeni nesil Kral Arthur'umuz Charlie Hunnam, karizmatik genç vampir olarak akıllara kazınan Robert Pattinson, yeni Örümcek Adam'ımız Tom Holland ve güzel oyuncu Sienna Miller üstleniyor.

    Gerçek bir hikayeye dayanan film, seyircilerini Amazon ormanlarının derinliklerinde bir yolculuğa davet ediyor. David Grann'in çok satan kitabını temel alan yapım İngiliz kaşif Percy Fawcett'in hikayesini anlatıyor. Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek gelişmiş bir uygarlığa dair kanıtlar bulur. Bunları bilim camiasına açıkladığında ise Amazon yerlilerini vahşiler olarak gören bilim insanları kanıtlara gülüp geçerler. Yılmayan Percy, destekleyici karısı, oğlu ve yardımcısının desteğiyle tekrar Amazon ormanlarına döner. İddiasını kanıtlamak için araştırmalar yapan kaşif, 1925 yılında ise gizemli bir şekilde ortadan kaybolur.

    Nisan ayında Amerika'da vizyona girecek olan filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top