Hesabım
    Vezir Parmağı'nda Coşkulu Kına!

    Vezir Parmağı filminden kına türküsü geldi.

    Boyut Film/ Murat Tokat yapımcılığında vizyona girecek olan Mahsun Kırmızıgül imzalı Vezir Parmağı'dan şarkılı türkülü, coşkulu mu coşkulu yepyeni bir klip geldi. Kına türküsü Oy Gelin'in klibinde Nurdane karakterini canlandıran Yasemin Yalçın için düzenlenen kına gecesini görüyoruz.

    Nevşehir’de Sarıhan Kervansarayı'nda yapılan kına gecesi çekimlerinde 31 oyuncu ve 30 figüran olmak üzere toplam 60 kişi rol aldı. Filmin oyuncuları tarafından hep bir ağızdan seslendirilen türkü de sahnenin havasına coşku kattı. Yerde ve oyuncuların elinde olmak üzere 500 adet mum kullanılan çekimler sırasında filmin kadın oyuncuları da Yalçın'a eşlik etti.

    O sahnenin çekimleri hakkında konuşan Yasemin Yalçın, Mahsun Kırmızıgül’ün çok disiplinli olduğunu vurgulayarak ‘Mahsun hepimizi hizaya getirdi. Ekip çok kalabalık olduğu için tekrar tekrar toplanmamız uzun zaman alacağından haklı olarak dağılmamızı istemiyordu. Sürekli ekibe ‘Aynı hizada durun’, ‘Ayağını çek içeri’, ‘Omuzunu dışarı çıkar, burnunu içeri al’ gibi direktifler verdi. Bu sahne uzun saatler alınca ve biz de bir ara ‘Böyle giderse ayaklarımızdan bizi çivileyecek diye de aklımdan geçirdim’ diyerek espri yaptı.

    Rolünden de bahseden ünlü oyuncu, "Toplumunun bir adım önünde, akıllı, her şeyin farkında ve biraz da hafifmeşrep bir kadın" diye tarif etti.

    Ali SürmeliSelim BayraktarPeker AçıkalınOrçun KaptanLevent SülünRana CabbarMetin YıldızTalat BulutAltan ErkekliCihat TamerNuri AlçoMuhammed CangörenHayrettin Karaoğuz’un yanı sıra Yasemin YalçınGülben ErgenEce UsluDerya ŞensoyMeral ÇetinkayaAydan BurhanGüner ÖzkulSuna SelenDefne Yalnız gibi pek çok oyuncuyu beraber seyredeceğimiz yapımın kamera arkasındaki teknik ekipte ise 150 kişinin görev aldığı ifade ediliyor.

    Osmanlı dönemindeki kadın-erkek ilişkilerine mizahi bir dille yaklaşan film, aynı zamanda savaşın sıradan insanlar üzerindeki etkisini de ele alacak. Film, 25 Ocak'ta sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top