Hesabım
    Yerli Box Office Zirvesi Yeniden Dağ 2'nin!

    2016'nın bomba filmi Dağ 2 yeniden zirvede!

    Türkiye gişe verilerine göre yeni yılın ilk haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği mevcut. Yılın en beklenen filmlerinden Assassin's Creed zirveyi eski bir rakibine kaybetti. 4 Kasım'da vizyona giren ve 3 hafta boyunca zirveyi elinde tutan Dağ 2 bir kez daha zirveye yerleşti.

    Bu haftanın galibi vizyondaki 9. haftasını kutlayan Dağ 2 oldu. 2012 yapımı Dağ filminin 4 yıl arayla gelen devam halkası haftasonunda 115.300 seyirciye ulaştı. Listenin 2. sırasında ise fantastik bir yapım yer aldı. Vizyondaki ilk haftasını kutlayan Matt Damon'lı Çin Seddi açılışını 101.872 seyirci ile yaptı. Listenin 3. filmi ise yerli romantik komedi Dönerse Senindir oldu. Sevilen yerli yüzleri kadrosunda toplayan yapım 2. haftasında 97.949 seyirciye ulaştı. 

    Listenin ilk 3'ü kapanırken, 4. sırada takip eden yapım ise aile içi çatışmaları mizahi bir dille ele alan Görümce oldu. Gupse Özay başrollü yerli komedi filmi 5. hafta kapanışını 94.638 seyirci ile yaptı. Listeyi yarılayan film video oyunu uyarlaması Assassin's Creed oldu. Michael Fassbender'ı suikastçi Aguilar ile buluşturan yapım 2. haftasında 88.698 seyirci çekmeyi başardı. Listenin ikinci yarısını açan yapım ise yılın en beklenen filmlerinden Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi oldu. Amerika'da fırtınalar koparan film ülkemizdeki 3. hafta kapanışını 22.669 seyirci ile yaptı. Listenin 7. filmi ise Emma Stone ve Ryan Gosling'i başrollerini taşıyan romantik müzikal Aşıklar Şehri oldu. Festivallerin gözbebeği film ilk haftasında 22.506 seyirciye ulaştı.

    Listenin 8. filmi ise sevilen komedi serisi Çakallarla Dans'ın 4. devam halkası oldu. Vizyondaki 65. haftasını kutlayan komedi yapımı 20.387 seyirciye ulaştı. Listenin 9. sırasında 20.231 seyirci ile animasyon yapım Kartopu Savaşları yer alırken, listenin son filmi ise 13.872 seyirci ile bir diğer animasyon Kurbağa Krallığı: Buz Macerası oldu.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top