Hesabım
    2017 Berlin Film Festivali'nin Açılış Filmi Django!

    Hoşgeldin festivaller sezonu!

    67. Uluslararası Berlin Film Festivali’ni, yönetmenliğini Etienne Comar’nın üstlendiği biyografik film Django açıyor. Django aynı zamanda ana yarışma bölümünde Altın Ayı için yarışacak.

    Fransız filminin senaryosu yönetmen Etienne Comar ile birlikteAlexis Salatko'ya ait. Filmin başrollerinde ise The Kid with a Bike filmiyle de hatırlayacağımız ünlü Fransız oyuncu Cécile de France, Alex Brendemühl ve Ulrich Brandhoff var. Film, ünlü jazz müzisyeni Django Reinhardt’ın yaşamını işlerken müzisyenin hayatının dönüm noktası olan 1943 yılına; Reinhardt’ın Nazilerin işgal ettiği Paris’ten kaçış hikayesine odaklanıyor. Festival Direktörü Dieter Kosslick, ailesinin ve kendisinin karşılaştığı tehlikelere rağmen müzikten kopmayan Reinhardt’ın hikayesini, dokunaklı bir hayatta kalma masalı olarak yorumladı.

    Django, yapımcı ve senarist Etienne Comar’ın yönetmen koltuğuna geçtiği ilk yapım olma özelliğini taşıyor. Comar’ın Of Gods and Men, Haute Cuisine, My King, The Women on the 6th Floor, Timbuktu gibi filmlerde imzası bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top