Hesabım
    Çalgı Çengi İkimiz İlk Haftadan Zirveyi Kaptı!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 6-8 Ocak haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği mevcut. 4 Kasım'da vizyona giren, 3 hafta boyunca zirveyi elinde tutan, yeni yılda yeniden zirveye oturan Dağ 2 bu hafta yine zirveyi kaybederken, bu haftanın galibi ise vizyonun taze komedisi Çalgı Çengi İkimiz oldu.

    Bu haftanın galibi vizyondaki ilk haftasını kutlayan Çalgı Çengi İkimiz oldu. İşler Güçler'in sevilen yıldızlarını yeniden bir araya getiren beklenen devam halkası açılışını 593.625 seyirci ile yaptı. Listenin 2. filmi ise 10. haftasını kutlayan Dağ 2 oldu. 2012 yapımı Dağ filminin 4 yıl arayla gelen devam halkası haftasonunda 87.089 seyirciye ulaştı.Listenin 3. sırasında ise fantastik bir yapım yer aldı. Vizyondaki 2. haftasını kutlayan Matt Damon'lı Çin Seddi hafta kapanışını 62.878 seyirci ile yaptı.

    Listenin 4. filmi ise yerli romantik komedi Dönerse Senindir oldu. Sevilen yerli yüzleri kadrosunda toplayan yapım 3. haftasında 58.932 seyirciye ulaştı. Listeyi yarılayan film video oyunu uyarlaması Assassin's Creed oldu. Michael Fassbender'ı suikastçi Aguilar ile buluşturan yapım 3. haftasında 49.279 seyirci çekmeyi başardı. Listenin ikinci yarısını açan yapım ise aile içi çatışmaları mizahi bir dille ele alan Görümce oldu. Gupse Özay başrollü yerli komedi filmi 6. hafta kapanışını 43.772 seyirci ile yaptı. Listenin 7. filmi ise Emma Stone ve Ryan Gosling'i başrollerini taşıyan romantik müzikal Aşıklar Şehri oldu. Festivallerin gözbebeği ve Altın Küre rekortmeni film 2. haftasında 19.854 seyirciye ulaştı.

    Listenin 8. sırasında 11.756 seyirci ile animasyon yapım Kartopu Savaşları yer alırken, 9. sırayı ise 9.990 seyirci ile vizyonun taze filmi Snowden aldı. Listenin son filmi ise 7.219 seyirci ile bir diğer animasyon Kurbağa Krallığı: Buz Macerası oldu.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top