Hesabım
    ABD Box Office Listesinde Zirve Kadınların!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi'nin asi Jyn Erso'su bu hafta 2 sıra gerilerken, listenin zirvesini bu hafta da  şimdiden adı Oscar tahminlerinde yer alan biyografik yapım Gizli Sayılar aldı. Bu haftanın box office listesinde ise 3 yeni film kendine yer bulabildi.

    Listenin zirvesinde bu hafta da yönetmen koltuğunda Theodore Melfi'nin oturduğu, şimdiden adı Oscar tahminlerinde yer alan biyografik yapım Gizli Sayılar yer aldı. NASA'nın gizli kalmış kadın dehalarını öne çıkaran yapım 20,4 milyon dolar kazanarak şimdiden bütçesini ikiye katlamayı başardı. Listenin 2. sırasında Altın Küre'nin gözbebeği müzikal oldu. Oscar yarışının en iddialı yapımlarından Aşıklar Şehri 14,5 milyon dolar kazanarak bütçesini üçe katlamaya çok yaklaştı. Listenin 3. sırasında ise eğlenceli aniamsyon Şarkını Söyle yer aldı. Sevimi koala Buster Moon'un ses yarışması 4. haftasında 13,8 milyon dolar gişe elde etti. 

    Listenin 4. sırasında, geçtiğimiz yılın 3. en iyi açılışını gerçekleştiren Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi yer aldı. İsyancı Jyn Erso ve ekibinin imkansıza yakın görevi 5. haftasında 13,7 milyon dolarlık bir gişe yaptı. Toplam 498,8 milyon dolar elde eden filmin bütçesi ise 200 milyon dolar... Listeyi yarılayan film ise vizyonun taze yapımları arasından çıktı. Yeni korku yapımı Bye Bye Man 13,3 milyon dolar kazanarak hem ilk haftadan bütçesini ikiye katlamış oldu, hem de listeye sağlam bir giriş yaptı. Listenin 6. sırasında Mark Wahlberg'ü başrolüne yerleştiren Kara Gün yer aldı. Terör gerilimi 2. haftasında 24 sıra yükselerek 12 milyon dolar elde etti. Listenin 7. filmi ise vizyonun taze yapımlarından Canavar Kamyonlar oldu. X-Men'in Havoc'u Lucas Till başrollü gençlik macerası ilk haftasında 10,5 milyon dolar kazandı.

    Listenin 8. sırasında 8,4 milyon dolar ile Sleepless yer aldı. Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları 5,8 milyon dolar gişe ile 9. sırada yer alırken, listenin son filmi ise 5,6 milyon dolar ile uzay macerası Uzay Yolcuları oldu.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top