Hesabım
    "Kötü Çocuk" Filminden Kamera Arkası Videosu!

    "Kötü Çocuk" bu Cuma sinemalarda!

    Büşra Küçük’ün genç jenerasyonu adeta büyüleyen, serinin 3 kitabı da aylarca çok satanlar listesinde üst sıralarda yer alan Kötü Çocuk'un aynı isimli sinema uyarlaması Kötü Çocuk için geri sayım sürerken, filmden kamera arkası videosu geldi.

    Tüm kitap fanlarının heyecanla beklediği filmin yapımcılığını TAFF Pictures üstlenirken, filmin yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın'ın üstleniyor. Yayımlandığı ilk haftada 50 bin adet tükenen ve o hafta çok satanlar listesinin başında yer alan seriden uyarlanan filmin başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Tolga Sarıtaş yer alıyor. Saraçoğlu serinin baş kadın karakteri Kayla'yı canlandırırken, Sarıtaş da Meriç karakterine hayat veriyor. Filmde ayrıca baba karakterini Sarp Akkaya canlandırırken Kayla’nın annesini ise Tülin Özen oynuyor.

    Kayla, on yedi yaşına girdiğinde, ilk kez gördüğü babasıyla, yabancı bir şehre taşınır. Bu yeni şehirde yaşadığı zorluklar karşısında, hiç beklemediği bir çocuk olan Meriç hep yanında olur. Meriç, etrafına ördüğü sağlam duvarlar arasında yaşayan ve yalnızlığı seçmiş bir çocuktur. Kayla ilk kez bir erkeğe güvenir. Meriç'in sırlarla dolu hayatı onu düştüğü karanlığın derinliklerinden yukarıya çekerken, yanlışlar doğru gözükür, ta ki Kayla gerçekleri fark etmeye başlayana dek...

    Film bu Cuma sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top