Hesabım
    Bryan Cranston "Power Rangers"ı Nasıl Kabul Etti?

    Bryan Cranston motivasyonunu açıkladı.

    Breaking Bad dizisi ile tüm dünyanın en sevilen aktörlerinden biri haline gelen Bryan Cranston'ın önümüzdeki "Power Rangers" filminde Zordon rolünü oynaması için motivasyonu oldukça basit, popüler serinin yaratıcısı ve yapım haklarının sahibi Cranston'ı aramış!

    Bryan Cranston, birkaç ay önce yeni Power Rangers filmindeki Zordon'u canlandıracak aktör olarak ilan edildiğinde pek çok kişi için sürpriz olmuştu. IGN'ye konuşan başarılı aktör rolü kabul etmesinin sebeplerini açıkladı. Cranston yaptığı açıklamada Haim Saban'ın kendisini aradığını açıkladı.

    Aktör, "Saban bana 'Şu şekilde düşün, Batman TV'den geldi ve filmlerde tamamen farklı bir hayvan oldu. Burada da öyle. Bunu alıp yenileyeceğiz. temel alınacak ve gerçek olacak' dedi. Ben de düşündüm ve senaryoyu okumak için zaman istedim" dedi. İlk başta filmde yer almamaya karar vereceğini itiraf da etti, ta ki senaryoyu okuyana kadar. Cranston, senaryoyu okuduktan sonra fikrinin tamamen değiştiğini belirtti.

    90'lı yıllara damgasını vuran Power Rangers serisini yeniden perdeye taşıyacak olan film alıştığımız hikayenin yeni versiyonunu anlatacak. Açlık Oyunları'nın Effie Trinket'i olarak karşımıza çıkan Elizabeth Banks cadı Rita Repulsa olurken, sarı Ranger Becky Gomez, mavi Ranger RJ Cyler, siyah Ranger Ludi Lin, kırmızı Ranger Dacre Montgomery ve pembe Ranger Naomi Scott olacak. Yönetmen koltuğunda Dean Israelite'nin oturduğu film 24 Mart 2017'de  vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top