Hesabım
    Woody Harrelson'dan Kendini İyi Hisset Filmi: Wilson!

    Harrelson'ı belki de hiç böyle görmediniz!

    Amerikan karikatürist ve yazar Daniel Clowes'un yazdığı, 2010 yılında yayımlanan hiciv ağırlıklı Wilson isimli romanın beyazperde uyarlamasından fragman yayınlandı! Başrolde ise başarılı oyuncu Woody Harrelson var!

    Ünlü oyuncular Woody Harrelson, Laura Dern ile Isabella AmaraJudy Greer ve Cheryl Hines'ın rol aldığı uyarlama yapım Wilson'ın yönetmen koltuğunda, The Skeleton Twins filmi ile adını duyuran yönetmen Craig Johnson oturuyor. Filmin senaryosunu ise orijinal romanın yazarı Clowes kaleme aldı.

    Harrelson'ın baş kahraman Wilson'a hayat verdiği film, öyküsüyle seyircileri hüzünlendirirken güldürmeyi de vaat ediyor:  Wilson yalnız, evhamlı, bazen kaba ve komik derecede dürüst, orta yaşlarını süren bir adamdır. Bir gün, yıllar önce ayrıldığı eşinden bir kızı olduğunu öğrenir ve şimdi ergenlik yaşlarında olan genç kızıyla ilk defa tanışmak için ayrıldığı eski eşi ile bir araya gelir.

    Çekimleri Haziran 2015'te Minnesota'da yapılan filmin dünya prömiyeri ise 22 Ocak 2017'de Sundance Film Festivali'nde gerçekleştirilecek. Ülkemizde vizyona girip girmeyeceği hakkında henüz net bir bilgi olmayan film 24 Mart'ta ABD'de gösterime girecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top