Hesabım
    Pitch Perfect 3'nin Çekimleri Başladı!

    Sevilen serinin ilk çekim gününden eğlenceli bir de video var.

    Dünya çapında toplam $113 milyon dolar gişe toplayan ilk film Pitch Perfect filmi başarısını 29 milyon dolarlık bütçesine rağmen $286 milyon dolar gişe elde eden devam halkası Pitch Perfect 2 ile taçlandırmıştı. Serinin 3. devam halkasının da gelecek olduğu biliniyordu. İşte o beklenen devam halkası Pitch Perfect 3'ten bir video yayınlandı.

    Serinin resmi instagram hesabından yayınlanan videoda 3. filmin ilk çekim gününde dans eden The Barden Bellas'ı görüyoruz. Açıklamasında hevesle geri döndüklerini belirttikleri videoda özlenen karakterleri sıkı çalışırken ve eğlenirken görmek mümkün. Sevilen serinin yıldızları bir kez daha seyircisine bolca eğlence vaat ediyor. 

    Serinin 2. filminin yönetmenliğini üstlenen Elizabeth Banks'ten farklı olarak bu sefer yönetmenliği Trish Sie üstlenecek. Filmde Kendrick haricinde, Brittany Snow, Elizabeth Banks ve Rebel Wilson gibi kadronun sevilen isimleri geri dönecek. Filmin senaryosunu ise Kay Cannon üstlenirken, müzikli komedi serisinin 3. devam halkasının da başarı elde etmesi bekleniyor. Seri, Cappella müzik grubu Barden Bellas'ı temel alıyor.

    Müzikal komedi türündeki serinin tahmin edilen ABD vizyonu ise Aralık 2017.

    😍The Bellas are BACK, pitches!!! 😍Keep following for more from the set of #PitchPerfect3

    Pitch Perfect (@pitchperfectmovie) tarafından paylaşılan bir video ()

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top