Hesabım
    Onur Ünlü, İstanbul Modern Sinema’da!

    4. “Yönetmenlerle Buluşma” programı Onur Ünlü’yü konuk ediyor.

    İstanbul Modern Sinema, SİYAD işbirliği ve Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla farklı kuşaklardan yönetmenleri ağırladığı “Yönetmenlerle Buluşma” programının 4. halkasına imza atıyor. “Yönetmenlerle Buluşma” programı ünlü yönetmen Onur Ünlü’yü konuk ediyor. 

    2-12 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul Modern Sinema’da izlenebilecek olan program kapsamında yönetmenlerin gözünden üretimlerine ve günümüz sinemasının dinamiklerine odaklanıyor. Serinin dördüncü konuğu, oluşturduğu kendine özel sinema diliyle birbirinden farklı türlerde dolaşan, hem televizyon hem de sinemadaki kariyeriyle hatırı sayılır bir hayran kitlesi yaratmış Onur Ünlü olacak. 

    Program dahilinde Ünlü’nün yedi filmi ve dizilerinden bazı bölümlerin gösterimleri, SİYAD üyesi sinema yazarlarının sunumları ve oyuncuların katılımıyla gerçekleşecek. 2 Şubat Perşembe günü Onur Ünlü ile müzede bir söyleşi gerçekleşecek. Onur Ünlü'yü temel alan film gösterimi programında Sen Aydınlatırsın Geceyi, Polis, Güneşin Oğlu, Beş ŞehirCelal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi, İtirazım Var ve Acı Aşk seyircilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top