Hesabım
    16. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali Reklam Filmi Çıktı!

    !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali reklam filmi burada!

    İş Bankası Maximum Kart ana partnerliğinde 5. kez düzenlenecek 16. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali bu yıl da iddialı! Festivalin reklam filmi taze çıktı!

    Festivalin “İyileştiren Şeyler” temalı 2017 kampanyasının yüzü olan reklam filmi bugün yayınlandı. Yaratıcı yönetmenliğini Ayşe Bali ve Emre Kaplan’ın üstlendiği, yaratıcı ekibinde Setenay Özcan Yıldırım, Gizem Şengüler, Resul Geniş, Sezer Üstüngel ve Sevil Şimşek’in yer aldığı !f 2017 Reklam Filmi, geçen yıl olduğu gibi Cansu Boğuşlu yönetmenliğinde ve Tamer Üner yapımcılığında Spark Film tarafından çekildi. Filmin görüntü yönetmenliğini Andaç Şahan ve müziklerini Tufan Aydın üstlenirken, post prodüksiyonu MOJO tarafından yapıldı.

    16 Şubat’ta başlayacak 16. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin Barry Jenkins imzalı açılış filminin “Moonlight / Ay Işığı” olduğu biliniyor. Festivalde bu yıl 14 kategori bulunuyor. Keş!f, Aşk ve Başka Bir Dünya, Oyun, !f Kült, Gökkuşağı, Galalar, !f Müzik, Sanat Hayat İçindir!, Görme Biçimleri: Yaratıcı Belgeseller, Ev, Karanlık & Köşeli, Özel Gösterimler, Türkiye'den Kısalar ve !f Yarın bu yılın kategorilerini oluşturuyor.

    16-26 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul’da, 2-5 Mart 2017 tarihlerinde ise Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilecek 16. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nin biletleri 3-5 Şubat tarihlerinde İstanbul için, 17-19 Şubat tarihlerinde de Ankara ve İzmir için biletix’te % 10 indirimle ön satışa çıkacak. Bu yıl da festival biletleri biletix’ten ve sinema gişelerinden satın alınabilecek.

    !f İstanbul’un diğer seanslar için bilet ücretleri ise şöyle olacak:

    • İstanbul

    Hafta içi gündüz gösterimleri (19:00 öncesi tüm seanslar)

    Tam: 10 TL Öğrenci: 2 TL

    Hafta içi 19:00 seansı ve sonrası ile hafta sonu tüm gün

    Tam: 20 TL Öğrenci: 17 TL

    21:30 – 22:00 seansları

    Tam & Öğrenci: 22 TL

    • Ankara ve İzmir

    (19:00 öncesi tüm seanslar)

    Tam: 10 TL Öğrenci: 2 TL

    Hafta içi 19:00 seansı ve sonrası ile hafta sonu tüm gün

    Tam: 19 TL Öğrenci: 16 TL

    21:30 – 22:00 seansları

    Tam & Öğrenci: 20 TL

    Programın detaylarına buradan ulaşabilirsiniz!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top