Hesabım
    Yerli Box Office Zirvesinde Değişiklik Yok!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 27-29 Ocak haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği olmadı. Geçtiğimiz hafta zirveyi Çalgı Çengi İkimiz'den devralan yerli komedi Olanlar Oldu bu hafta da zirveyi bırakmadı.

    Bu haftanın galibi de vizyonun komedileri arasından çıktı. Sempatik komedyen Ata Demirer'in hem başrolünü hem de senaryosunu üstlendiği Olanlar Oldu 2. haftasında da zirveyi bırakmayarak 262.502 seyirciye ulaştı. Disney'in yepyeni prensesi Moana listenin 2. sırasını almayı başardı. Disney prenseslerini modernize etme çağında güzel bir örnek olarak ortaya çıkan cesur prenses 2. haftasında 1 sıra yükselerek 208.325 seyirci tarafından izlendi. Vizyonun taze yapımlarının ağırlığı ise 3. sıradan başladı. Mahsun Kırmızıgül imzalı yeni yapım Vezir Parmağı 203.588 seyirci ile listeye 3. sıradan giriş yaptı.

    Listenin 4. filmi ise vizyondaki 4. haftasını kutlayan Çalgı Çengi İkimiz oldu. İşler Güçler'in sevilen yıldızlarını yeniden bir araya getiren beklenen devam halkası hafta kapanışını 169.670 seyirci ile yaptı. Listeyi yarılarken karşımıza bir taze vizyon filmi daha çıkıyor. Vin Diesel'ı bir kez daha seriye döndüren Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü ülkemizdeki açılışını 152.396 seyirci ile yaptı. Listenin 6. sırasında vizyonun taze yapımlarından Kötü Çocuk yer aldı. Büşra Küçük imzalı roman serisine dayanan romantik film serisinin 2. hafta kapanışını 2 sıra gerileyerek 49.243 seyirci ile yaptı. Geçen haftanın 5. sırasında yer alan, Jennifer Lawrence ve Chris Pratt başrollü bilim kurgu romantizmi Uzay Yolcuları bu hafta 7. sıraya geriledi. Film 3. hafta kapanışını 44.674 seyirci ile yaptı. 

    Listenin 8. filmi vizyondaki 13. haftasını kutlayan Dağ 2 oldu. 2012 yapımı Dağ filminin 4 yıl arayla gelen devam halkası başarılı gidişatını sürdürerek haftasonunda 35.721 seyirciye ulaştı. Listenin 9. sırasında ise yerli komedi Hep Yek 2 yer aldı. Eğlenceli devam halkası haftasonunda 28.143 seyirci tarafından izlendi. Listenin son filmi ise vizyonun çocuk filmleri arasından geldi. Yerli yapım animasyon filmi Pepee: Birlik Zamanı 2. hafta kapanışını 26.070 seyirci ile yaptı. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top