Hesabım
    Gerard Butler ve 50 Cent'in Yer Aldığı Den of Thieves Filminin Çekimleri Başladı!

    Filmin yapımcılığını STX Entertainment üstleniyor.

    Aksiyon, soygun ve Los Angeles bir araya gelirse ne olur? STX Entertainment, heyecanı oyuncu kadrosunda hissedilen, Heat ve The Town geleneğinden olan Den of Thieves filminin çekimlerinin başladığını duyurdu!

    Filmin konusuna gelecek olursak; Merkez Bankası her gün 120 milyon dolar nakit parayı dolaşımdan alıp imha etmektedir. Elit banka soygun çetesi silahlı soygun yapmaya ve Los Angeles'ın en çok korkulan hukuki uygulamalarının dibinde parayı almaya kalkışır. 

    10 yıldan fazlasını yazar ve yönetmen Gudegast ve Canton ile bu projeyi geliştirmeye adayan Tooley Productions'dan Tucker Tooley “Gerard Butler ile bir kere daha ortak olmaktan inanılmaz mutluluk duyuyoruz. Aralarında Curtis ’50 Cent’ Jackson, O’Shea Jackson Jr. ve Pablo Schreiber'ın da bulunduğu oldukça yetenekli bir oyuncu kadromuz var. ‘Den of Thieves’ ticari çekiciliği ile beraber oldukça cesur ve heyecanlı bir hikayeye sahip. Oyuncu kadromuz iyi ve kötünün iç içe geçtiği bir dünyaya mükemmel bir şekilde evrildi. STX Entertainment bu günümüz soygun hikayesini büyük ekranlara taşımak için mükemmel bir partnerdir" dedi 

    Den of Thieves'in yönetmen koltuğunda Kod Adı: Londra filminin yönetmeni Christian Gudegast yer alırken, Gudegast ayrıca senaryoda Paul Scheuring'e eşlik etti. Filmin yapımcılığını ise Mark Canton (300: Bir İmparatorluğun Yükselişi), Tucker Tooley (Dövüşçü), Gerard Butler (Kod Adı: Olympus) ve Alan Siegel (Kod Adı: Londra) yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Gerard ButlerCurtis '50 Cent' JacksonPablo Schreiber ve O'Shea Jackson Jr. yer alıyor.

    Filmin 2018 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top