Hesabım
    Efsane Aktör Toni Erdmann Olacak!

    Toni Erdmann'ın remake filminin başrollerinde Jack Nicholson ile Kristen Wiig var!

    Senenin en çok konuşulan filmlerinden Toni Erdmann'ı Hollywood yeniden çekecek. Variety'nin özel haberinde göre bol ödüllü Alman filminin remake filminde başrolleri usta aktör Jack Nicholson ile sevilen aktris Kristen Wiig paylaşacak.

    Emekli olduğuna dair söylentiler dolaşan 80 yaşındaki efsane oyuncu Jack Nicholson son olarak 2010 yılında How Do You Know ve I'm Still Here filmlerinde rol almıştı. Henüz taze olan başarılı filmin yeniden çekilmesine pek sıcak bakmasak da Nicholson'ın beyaz perdeye dönüşü oldukça heyecan verici bir haber.

    Komedi filmlerinin aranan yüzü, sempatik oyuncu Kristen Wiig ise en son Ghostbusters filminde izlemiştik. Wiig'in filme dahil olması yeniden çekim filmindeki komedi unsurlarının daha fazla olacağını düşündürüyor.

    Maren Ade'nin yazıp yönettiği Oscar adayı filmin başrollerinde Sandra Hüller ve Peter Simonischek yer alıyor. Toni Erdmann, habersizce yurtdışındaki kızını ziyarete giden ve kızının neşesini kaybettiğine inanan bir baba ile kızının ilişkisine odaklanıyor. 

    Orijinal filmin yönetmeni Maren Ade de filmin yapımcıları arasında yer alacak. Ade geçtiğimiz haftalarda filmin yeniden çekimine dair söylenti yaratacak açıklamalarda bulunmuştu. Bir röportajda bu konuya dair ""Hollywood tarzı bir "yeniden çekimi" olması orijinal filmi etkilemez. Filmi kısaltıp salt komedi yapabilirler. Ancak bunu yapan kişi ben olmayacağım. Filmi yazmam beş buçuk yılımı aldı. Sadece bitirdiğim için mutluyum" açıklamasını yapmıştı. Yeniden çekim türü filmi kimin yöneteceği hakkında ise henüz bir bilgi yok.

    Toni Erdmann ülkemizde vizyonda! Seanslar ve bilet almak için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top