Hesabım
    John Wick 2'den Yeni Klip Geldi!

    "John Wick 2" bu Cuma sinemalarda!

    Matrix serisinin Morpheus ve Neo'su olan Laurence Fishburne ve Keanu Reeves'i yeniden bir araya getirecek olan John Wick 2 yarın itibariyle sinemalarımızda dönmeye başlayacak. Filmin geri sayımı bitmek üzereyken filmden yeni bir klip yayınlandı. 

    Adalet peşindeki karizmatik tetikçi olarak tanıdığımız John Wick bu kez de bir işi reddettiği için tehlikeye bulaşıyor. Roma sokaklarını arşınlayacak olan tetikçimize yeni köpeği de eşlik ediyor. İlk filmde öldürülen köpeğinin intikamını almak için hayatını tehlikeye atan Wick, bu sefer de bir vefa borcunu ödemek için suç dünyasına geri dönüyor. Ancak döndüğünde onu kötü bir sürprizin beklediğini öğreniyor. Öldürülmesi için başına büyük bir meblağ konulduğunu öğrenen Wick bir kez daha hayatta kalabilmek için mücadeleye girişiyor...

    John Wick 2'nin yönetmen koltuğunda Chad Stahelski otururken, senaryoda yönetmenle birlikte David Leitch'in imzası var. Üçleme olarak planlanan serinin ikinci filminde kadroda ayrıca Ian McShaneJohn LeguizamoBridget MoynahanLance ReddickRuby RoseRiccardo ScamarcioCommon ve Peter Stormare yer alıyor. 

    John Wick 2 yarın sinemalarda! 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top