Hesabım
    Yılın Ses Getiren Etkinlikleri Mart Ayında Zorlu PSM’de!

    Zorlu PSM’de Mart ayında dinamik bir sanat haritası bulunacak!

    İlk kez sahnelendiği 1957’den beri Broadway’in fenomen müzikali, beyazperde uyarlamalarıyla beğeni toplayan West Side Story – Batı Yakasının Hikayesi, Zorlu PSM sahnesine geliyor.

    William Shakespeare eseri Romeo ve Juliet’in modern bir uyarlaması olarak tanımlanan West Side Story – Batı Yakasının Hikayesi, 1-18 Mart tarihleri arasında Zorlu PSM Ana Tiyatro’da 21 performans sergiliyor. 

    Porto Rikolu çete The Sharks ve ABD’li çete The Jets’in New York sokaklarındaki rekabetini görkemli bir koreografi eşliğinde yansıtarak, iki farklı çete üyesi Tony ve Maria’nın aşkına odaklanan ikonik müzikal, Broadway sahnesinden dünya çapında turneler, gösteriler ve uyarlamalarla daha da pekiştirdiği efsanesiyle Zorlu PSM’de olacak.

    Bilet Fiyatları:

    Salı, Çarşamba, Perşembe ve Pazar akşam- 1. Kategori - 195 TL / 2. Kategori - 165 TL / 3. Kategori – 140 TL / 4. Kategori - 105 TL / 5. Kategori - 70 TL

    Cumartesi öğlen ve akşam, Pazar öğlen - 1. Kategori - 215 TL / 2. Kategori - 185 TL / 3. Kategori - 155 TL / 4. Kategori - 120 TL / 5. Kategori - 85 TL

    Programda ayrıca 8 Mart Çarşamba günü Dünya Kadınlar Günü – Nilipek, Selin Sümbültepe, Merve Çalkan, Sedef Sebüktekin etkinliği, 11 Mart Cumartesi Büyük Ev Ablukada - Ay Şuram Ağrıyo konseri, 21 Mart Salı Wayne McGregor’ın ünlü İngiliz yazar Virgina Woolf ve eserlerini onurlandırdığı balesi Woolf Works, 22 Mart Çarşamba Gaye Su Akyol’un türler arası bir zaman yolculuğuna çıkaran performansı, aynı gün kariyerlerinde 7 albüm bulunan ve son olarak 2014 yılında Elwan’ı yayınlayan Tinariwen konseri, 24-25 Mart tarihlerinde müzik, yaratıcılık ve teknoloji konseptleriyle katılımcılarına eşsiz bir deneyim yaşatan Sónar festivali, 29 Mart Çarşamba Meksikalı electronica ve ambient sanatçısı Murcof ile Fransız piyanist Vanessa Wagner performansı ve 30 Mart Perşembe black metal, post-rock ve shorgaze’i müziğinde bir araya getiren Alcest konseri de yer alıyor.

    Detaylı bilgi için; zorlupsm.com/tr/etkinlik

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top