Hesabım
    Küçük Rollerin Büyük Adamı Jimmy Vee "R2-D2" Oluyor!

    Star Wars: The Last Jedi filminin droidi belli oldu!

    Star Wars: Güç Uyanıyor filminin devam filmi The Last Jedi'ın R2-D2'su belli oldu. İkonik Star Wars droidini Jimmy Vee canlandıracak!

    Jimmy Vee, Doctor Who dizisinde Graske'yi, Pan(2015) filminde Lofty'i ve Harry Potter serisinde Gringotts goblinini canlandırmıştı.

    Orijinal üçlemede droidi, geçtiğimiz Ağustos'ta kaybettiğimiz aktör Kenny Baker canlandırıyordu. Cüce oyuncuların yer aldığı Oh so small sitesinden ve sosyal medya hesaplarından duyurulan haberde Vee'nin: "Efsanevi Kenny Baker'ın yanında çalışmak mutlak bir zevkti. Kenny muhteşem bir aktördü ve R2-D2'yi nasıl canlandırdığına dair tüm hileleri öğretti. Ben de onuruna tasvir etmeye devam edeceğim. Star Wars'un evreninin bir parçası olduğum için çok heyecanlıyım. Herkesin son bir yıldır çalışmalarımızı görmesini sabırsızlıkla bekliyorum." sözlerine ve "Jimmy Vee'nin ikonik aktör Bay Kenny Baker tarafından oynanan Star Wars droid 'R2-D2' rolünü devraldığını resmen ilan etmekten gurur duyuyoruz." ifadelerine yer verildi.

    Rian Johnson'ın senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği serinin devam filminin oyuncu kadrosunda ayrıca Benicio Del ToroLaura Dern ve Kelly Marie Tran gibi yeni isimler yer alıyor. Yeni nesil serinin başrolleri Daisy RidleyJohn BoyegaAdam DriverOscar Isaac de rolleri için seriye geri dönüyor. Mark Hamill'in Luke Skywalker olarak seride yer alacağı da biliniyor.

    Şimdiden heyecanla beklenen Star Wars: The Last Jedi, 15 Aralık 2017 tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top