Hesabım
    Recep İvedik 5 Box Office'e Bomba Gibi Düştü!

    Geçtiğimiz hafta sonu yerli gişe rakamlarında Recep İvedik 5 etkisi yaşandı!

    Türkiye gişe verilerine göre 17-19 Şubat Şubat haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği mevcut. Geçtiğimiz hafta zirveye yerleşen John Wick 2 bu hafta yerini sabırsızlıkla beklenen ve nihayet seyircisiyle buluşan Recep İvedik 5'e bıraktı. Listede bu hafta 3 taze film kendine yer bulmayı başardı.

    Bu haftanın galibi vizyonun taze yapımları arasından çıktı. Şahan Gökbakar'ın tiplemesiyle her filmiyle rekorlar kıran Recep İvedik serisinin 5. devam halkası vizyona girdi. Perşembe günü vizyona giren film haftasonu da dahil olmak üzere toplam 1.890.410 seyirci tarafından izlendi. Recep İvedik 4'e ait olan en iyi hafta sonu açılışı, açılış Cumartesi günü seyirci rekoru ve açılış Pazar günü seyirci rekoru gibi rekorlar böylece yeni filme devretti. Serinin 4. halkasının elinde bulundurduğu "tüm zamanların en çok izlenen filmi" payesini 5. filmin elde edip edemeyeceğini gişe performansı gösterecek... 

    Roma sokaklarını arşınlayan köpeksever tetikçi John Wick'in yeni macerası John Wick 2 2. haftasında 108.269 seyirciye ulaşarak listenin 2. sırasında yer aldı. 2015 yılında beyazperdeye uyarlanan Grinin Elli Tonu'nun devam halkası Karanlığın Elli Tonu, Anastasia'yı ve tutkulu Christian'ı yeniden bir araya getirdi. Film 2. haftasında 76.753 kişiye ulaştı.

    Listenin ilk 3'ünü takip eden film ise sempatik komedyen Ata Demirer'in hem başrolünü hem de senaryosunu üstlendiği Olanlar Oldu idi. BKM yapımı Görümce'den beri art arda üç hafta gişe liderliğini elinde tutmuş olan ilk film olan yapım, bu hafta 1 sıra gerileyerek 50.953 seyirci tarafından izlendi. Listenin 5. filmi ise vizyonun animasyon yapımları arasından çıktı. Yeni nesil X-Men'in karizmatik Charles Xavier'ı James McAvoy başrollü Parçalanmış, açılışını 31.874 seyirci ile yaptı. Listenin 2. yarısını açan yapım ise eğlenceli animasyon LEGO Batman Filmi oldu. Batman ve ekibinin maceralarını anlatan yapım 2. haftasında 24.659 seyirciye ulaştı. Disney'in yepyeni prensesi Moana listenin bu hafta listenin 7. sırasını almayı başardı. Disney prenseslerini modernize etme çağında güzel bir örnek olarak ortaya çıkan cesur prenses 5. haftasında 20.347 seyirci tarafından izlendi. 

    Televizyon ekranından beyazperdeye sıçrayan Fırıldak Ailesi 3. haftasında 16.961 seyirci tarafından izlenerek 8. sırayı aldı. Beklentinin altında bir açılış gerçekleştiren Halka 3, Samara Morgan'ın dijital lanetini geri döndürerek 3. haftasında 12.286 seyirciye ulaştı. Listenin son filmi ise Oscar adaylıklarında gözdelerden biri olmasına rağmen ülkemizde gereken ilgiyi bulamayan Ay Işığı oldu. Dram türü film 8.472 seyirci ile açılış yaptı.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top