Hesabım
    "Güzel ve Çirkin"den Gaston'la Tanıştınız mı?

    Gaston'dan bol şarkılı türkülü klip!

    Emma Watson'ı ilk olarak Harry Potter'ın can dostu akıllı bıdık Hermione Granger olarak tanıdık. 8 film boyunca izlediğimiz Watson gün geçtikçe büyüdü ve serpildi. Kariyer çizgisinde Harry Potter serisinden sonra da Bling RingColoniaKorku Terapisi gibi filmlere yer veren güzel oyuncu bir yandan da feminizmin etkili bir temsilcisi oldu. Bunca senedir süre gelen çalışmaları en sonunda onu Disney prensesi olmaya kadar götürdü! Watson'ın başrolü Downton Abbey'nin Matthew Crawley'si, Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır'ın Sir Lancelot'u Dan Stevens ile paylaştığı Güzel ve Çirkin'in şu ana dek geri planda kalan bir karakteri daha var! O da Orta Dünya'nın cesur Bard'ı Luke Evans'ın canlandırdığı Gaston!

    Belle'e aşık olan, kendini beğenmiş ve cesur Gaston'ı unutmak olmaz! Filmden Gaston'lı yepyeni bir klip yayınlandı. Bol şarkılı türkülü klipte Gaston'ı tanıyoruz.

    Yüzüklerin Efendisi'nin gönüllere taht kuran Gandalf'ı Ian McKellen, Orta Dünya'nın cesur Bard'ı Luke Evans, Star Wars evreninin Obi-Wan'ı Ewan McGregor, animasyon filmlerin aranan sesi Josh Gad, usta oyuncu Emma Thompson, Hollywood'un taze keşfi Gugu Mbatha-Raw ve Oscar adayı Stanley Tucci'nin kadrosunda yer aldığı filmde yönetmen koltuğuna Alacakaranlık serileriyle tanınan Bill Condon oturuyor. Disney'in klasik masalını biraz modernize eden tarzıyla da öne çıkan yapımın konusu ise masala sadık kalıyor.

    Belle zeki, okumayı seven ve kararlı bir genç kızdır. Tüccar olan babası, annesi ve kızkardeşleriyle birlikte yaşamaktadır. Günün birinde babası eve dönüş yolunda fırtınaya yakalanır ve terk edilmiş görünen bir şatoya sığınır. Geceyi orada geçiren tüccar kızı için bahçeden bir kırmızı gül koparmak üzereyken şatonun sahibi olan canavarla yüz yüze gelir ve kaleye hapsedilir. Belle babasını aramak için yola koyulur ve şatoya kadar ulaşır. Canavarın sunduğu anlaşma sonucu babasının yerine tutsak olarak geçer. Ancak Belle, canavarı ve şatonun eğlenceli sakinlerini tanıdıkça canavarın korkunç dış görünüşünün arkasındaki hassas kalbi ve gerçek prensi keşfedecektir...

    Güzel ve Çirkin 17 Mart'ta sinemalarımıza uğrayacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top