Hesabım
    İstanbul Şehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nden “Fotoğraflarla Sinema ve Kolaj Sergisi”!

    İstanbul Şehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencileri, eski filmlerin en önemli sahnelerini yeniden fotoğrafladı.

    “Geçmişten Geleceğe İstanbul’a Bakış: Yıldız Albümleri ve Eminönü Hanları” konulu fotoğraf sergileri büyük ilgi gören İstanbul Şehir Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri yeni bir sergi hazırlığında!  

    Eski filmlerin en önemli sahnelerini aynen canlandırarak fotoğraflayan ve bir fotoğraf karesini birden çok fotoğraf çekerek, kolajla oluşturan Şehir öğrencileri, bu fotoğraf ve kolajlardan oluşan “Fotoğraflarla Sinema ve Kolaj”, öğrencilerin, kendi seçtikleri filmlerin sinematografik derinliği olan bir sahnesini yeniden kurgulayarak fotoğrafladıkları ya da en az 20 fotoğraf karesini kolajla tek bir fotoğraf karesine dönüştürdükleri çalışmalarından oluşuyor. Sergi, İstanbul Şehir Üniversitesi Batı Kampüsü Merdivenaltı Sanat Galerisi’nde 8 Mart’ta açılacak. Sergi 8 Nisan tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

    İstanbul Şehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü Öğretim Görevlisi Elif Gülen öncülüğünde hayata geçirilen sergide 45 çalışma yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top