Hesabım
    Ferzan Özpetek İmzalı İstanbul Kırmızısı Filmi Sinemalarda!

    İstanbul'a aşkın kırmızısından bakan film Türkiye çapında sinemalarda!

    Ferzan Özpetek'in annesine adadığı İstanbul Kırmızısı adlı romanından kendisinin senaryolaştırarak beyazperdeye aktardığı son filmi İstanbul Kırmızısı Türkiye çapında vizyona girdi! 

    Gerek zengin oyuncu kadrosu, gerek İstanbul'un birbirinden etkileyici çekimleri ile dikkat çeken film için oyuncular soruları cevapladılar. "Ferzan Özpetek ile çalışmak nasıl bir duygu?; Siz İstanbul'u  ve filmi nasıl tanımlarsınız?; Film boyunca karakterinizi ve İstanbul'u hangi gözle gördünüz? " gibi sorulara cevap veren oyuncuların ayrıca set arkası görüntülerini de aşağıda izleyebilirsiniz: 

    Filmin başı çeken oyuncuları arasında Halit ErgençNejat İşlerMehmet Günsür ve Tuba Büyüküstün başı çekerken kadroda ayrıca Çiğdem Selışık OnatReha Özcan,Cemre EbuzziyaAyten Gökçer, Tayfun Sav Selim BayraktarZerrin TekindorŞerif SezerAyten Gökçer, Rıza Kocaoğlu, Yunus Albayrak, İpek Bilgin, Yelin Bilgin, Nergis Öztürk ToktaşTuğrul Çetiner ve Ferzan Özpetek filmlerinin vazgeçilmez ismi Serra Yılmaz yer alıyor. 

    Filmde aynı zamanda konu oyuncu olarak da yer alan Gaye Su Akyol, "Kırmızı Rüyalar" parçasını seslendirirken, filmin birbirinden etkileyici İstanbul görüntülerinin altında ise Özpetek'in daha önce Kemerlerinizi Bağlayın filminde de beraber çalıştığı Gian Filippo Corticelli'nin imzası yer alıyor. 

    İstanbul Kırmızısı filminin tüm seansları için tıklayın! 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top