Hesabım
    Anton Yelchin'li Kısa Film "Rise" Beyazperdeye Uyarlanıyor!

    Bilim kurgu türündeki "Rise" filmi uzun metraj olacak.

    Geçtiğimiz yıl geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden genç oyuncu Anton Yelchin hiç şüphesiz ki Hollywood'un en acı kayıplarından biriydi. Pek çok dizi ve filmde seyircilerin karşısına çıkan oyuncunun bir projesi de Rise isimli bilim kurgu filmiydi. Bir androidi canlandırdığı kısa filmde başarılı performans sergileyen oyuncunun emeğine değdi, THR'da yer alan habere göre Yelchin'in başrolünü Rufus Sewell'le paylaştığı kısa filmin uzun metraj versiyonu için çalışmalar başladı.

    Filmula’dan Johnny Lin ve Cross Creek’ten Brian Oliver tarafından hakları satın alınan film hakkında yapımcılar; "Karlak’ın popüler kısa filmi üzerine bir film inşa etme şansını yakaladığımız için çok heyecanlıyız. Umarım bu uzun süren bir finansman ve üretme ilişkisinin başlangıcıdır" diye konuştular.

    David Karlak imzalı kısa film androidler ve onların güçlenmesinden korkan insanlar arasındaki mücadeleyi ve bir androidin sorgulanışını konu ediniyordu. Teknolojiyi çok ilerleten insanlık artık teknolojinin ürünlerinden korkmaya başlıyor ve ona karşı savaş açıyordu. Kısa filmin senaryosunda yönetmenle birlikte Marcus Dunstan ve Patrick Melton'ın imzası da bulunuyordu. 

    Kısa filmde 2017 yılında yaratılan yapay zekalar, 2043'te insanlıkla bir savaş içinde olarak karşımıza çıkıyordu. Kısa filmi buradan izleyebilirsiniz;

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top