Hesabım
    Power Rangers'tan Klip Geldi!

    Power Rangers 24 Mart^ta vizyonda!

    90'lı yılların en sevilen dizilerinden Power Rangers'ın beyaz perdeye uyarlaması "Power Rangers"tan yepyeni bir klip yayınlandı.

    Heyecanla beklenen uyarlamanın vizyon tarihi yaklaştıkça yepyeni içerikler de gelmeye devam ediyor. Bu kez Amerika'da biletlerin satışa çıkmasının şerefine filmden heyecan verici bir bölüm yayınlandı. Kahramanlarımızın yeni bir karakteri ile tanıştıkları heyecan dolu klip filmi bekleyen sinemaseverleri memnun etti.

    Project Almanac'ın yönetmeni Dean Israelite'in yönetmen koltuğunda oturduğu merakla beklenen yapımın senaryosunda ise Zack Stentz ve Ashley Miller'ın imzası var.

    Açlık Oyunları'nın Effie Trinket'i olarak gönüllere taht kuran Elizabeth Banks ve Breaking Bad dizisi ile ikonik bir isim haline gelen Bryan Cranston'ın filmin fantastik canlılarını üstleneceği yapımın liseli kahramanları ise yeni yüzlerden oluşuyor. Sarı Ranger Becky Gomez, mavi Ranger RJ Cyler, siyah Ranger Ludi Lin, kırmızı Ranger Dacre Montgomery ve pembe Ranger Naomi Scott dünyayı kurtarmak için bir araya gelecek ve Banks'in canlandırdığı uzaylı cadı Rita Repulsa'yı, Cranston'ın canlandırdığı Zordon'un yardımı ile yenmeye çalışacak.

    Merakla beklenen Power Rangers, ülkemizde 24 Mart 2017'de vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top