Hesabım
    Anna Faris'in Yeni Komedi Filmi Belli Oldu!

    Yetenekli aktris 87 yapımı Overboard'ın yeniden çekiminde Eugenio Derbez'le başrolde!

    Korkunç Bir Film serisi, The House Bunny, Diktatör, What's Your Number? filmlerinin ve Mom dizisinin yıldızı Anna Faris, 1987 yapımı romantik komedi filmi Overboard(Güvertede) filminin yeniden çekiminde başrolde yer alacak. 

    Garry Marshall'ın yönettiği orijinal filmde başrolde Goldie Hawn ve Kurt Russell yer alıyordu. Yeniden çekilecek filmde Faris'e başrolde Eugenio Derbez eşlik edecek. Oyuncu seçiminden de anlaşıldığı gibi komedi yönü ağır basacak filmi Bob Fisher ile Rob Greenberg yazdı ve yönetecek. Komedi filmlerinin aranan yüzü ve aktör Chris Pratt'in eşi olan Anna Faris, 2014'ten beri devam eden dizi Mom'da rol alıyor. Meksikalı aktör, yazar, yapımcı ve yönetmen olan Eugenio Derbez'in programı ise bir hayli yoğun.

    Çekimleri Mayıs'ta Vancouver, Kanada'da başlayacak film hakkında MGM stüdyosunun patronu Jonathan Glickman, "Orijinal film seviliyor ve onu geri getirmenin tek yolu hikayeyi yepyeni bir şekilde yeniden inşa etmektir." dedi. Orijinal filmde, zalim güzel bir kadının hafızasını kaybetmesi ile gemi için tuttuğu marangozun intikam için onu eşi olduğuna inandırması ile hikaye şekilleniyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top