Hesabım
    "Kaygı / Inflame"den Yeni Afiş ve Teaser!

    "Kaygı / Inflame"in yeni durağı South by Southwest Film Festivali!

    Dünya prömiyerini 67. Uluslarararası Berlin Film Festivali’nin Panorama bölümünde geçekleştiren Kaygı filmi bu kez de Amerika yolcusu! Amerika prömiyerini bu hafta 12 Mart Pazar günü South by Southwest Film Festivali’nde yapacak olan filmden yeni teaser ve afiş geldi.

    Geçmişini hafızasında arayan bir medya çalışanının öyküsünü anlatan Kaygı filminde Algı Eke başrolü üstlenirken, Eke’ye; Özgür ÇevikKadir ÇermikSelen UçerAsiye DinçsoyBoncuk Yılmazİpek Türktan Kaynak ve Kerem Kupacı gibi isimler eşlik ediyor. Ceylan Özgün Özçelik’in ilk uzun metrajlı filmi olan Kaygı, 9-19 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 67. Uluslarararası Berlin Film Festivali’ne Türkiye'den seçilen tek yapım olmuştu. Çeşitli festivallerde elliden fazla ödül alan gerilim The Babadook’un görüntü yönetmeni Radek Ładczuk’un ve Yabancı Dilde En İyi Film dalında Oscar aday adayı olan Mustang’in yürütücü yapımcısı İstanbul Film Prodüksiyon’un görev aldığı proje Özçelik'in hem yönetmenliğini hem de senaryosunu üstlendiği bir gerilim yapımı. 

    SXSW için hazırlanan afiş daha önce filmin Berlinale afişini tasarlayan Dilde Mahalli ve yine Amerika'ya özel yayınlanan ikinci teaser ise Selda Taşkın - Punctum Creative imzalı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top