Hesabım
    The Dude ile Walter Bir Arada!

    John Goodman Hollywood Bulvarı'ndan yıldız aldı, Dude onu yalnız bırakmadı!

    Büyük Lebowski(1998), 10 Cloverfield Lane(2016), Şaşkın İmparator(2000) gibi filmlerin yıldızı, son olarak Atomic Blonde ve Kong: Kafatası Adası filmlerinde rol alan Altın Küre ve Emmy ödüllü aktör John Goodman, nihayet(!) Hollywood Bulvarı'nda yani Hollywood Şöhret Kaldırımı'nda bir yıldız sahibi oldu.

    Goodman'ın yıldız alma töreninde onu onurlandırmak için gelecek kişi tabi ki de "The Dude"dan başkası değildi! 1998 yapımı ikonik film The Big Lebowski'nin başrol oyuncusu, Oscar ödülü usta aktör Jeff Bridges Goodman'ın yıldız törenine katıldı. Bridges'ın The Dude'u hatırlatan giyim tarzı hayranları gülümsetti.

    Coen Kardeşler'in sevilen kara mizah türü filmi Büyük Lebowski'nin sevilen oyuncularını bir arada görmek sinemaseverleri heyecanlandırdı. Bridges törende Goodman hakkında, " O iyi bir aktör, o iyi bir adam(good-man), John Goodman. O bizden biri. Ve yaşıyor, önceki kuşaklardaki birçok insan gibi. Ama o tüm zamanlarının adamı ve bir efsane haline geldi. Senin için bir yıldız, çünkü seni çok seviyoruz." şeklinde konuştu.  

    Bridges ayrıca Büyük Lebowski filminin diğer oyuncularından John Turturro'nun çekmekte olduğu spin-off film "Going Places" hakkında rolünü yeniden canlandırmanın eğlenceli olabileceğini söyledi. Bridges'ın flmde yer alıp almayacağı henüz bilinmiyor fakat bu ifade hayranları umutlandırdı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top