Hesabım
    Box Office'te Recep İvedik 5 Yerini Koruyor!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 10-12 Mart haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği olmadı. Vizyona girdiği gibi 2 hafta önce zirveye yerleşen Recep İvedik 5 bu hafta da liderliği elden bırakmadı. Listede bu hafta 3 taze film kendine yer bulmayı başardı.

    Bu haftanın galibi değişmedi. Şahan Gökbakar'ın tiplemesiyle her filmiyle rekorlar kıran Recep İvedik serisinin 5. devam halkası bu haftasonu toplam 456.812 seyirci tarafından izlendi. Recep İvedik 4'e ait olan en iyi hafta sonu açılışı, açılış Cumartesi günü seyirci rekoru ve açılış Pazar günü seyirci rekoru gibi rekorları elinde bulunduruyor. Listenin 2. sırasını ise vizyonun fantastik yapımlarından biri aldı. Marvel çizgi roman evreninin en sevilen karakterlerinden Wolverine'in son devam halkası Logan vizyondaki 2. haftasını kutladı. Hugh Jackman'ı son kez ikonik rolünde gördüğümüz film 2. hafta kapanışını 181.795 seyirci ile yaptı. Listenin 3. sırasında vizyonun taze filmlerinden biri yer aldı. Bol yıldızlı King Kong efsanesi Kong: Kafatası Adası açılışını 137.470 seyirci ile yaptı.

    Listenin ilk 3'ünü takip eden yapım da vizyonun tazeleri arasından çıktı. Başrolünü Emrah Kaman'ın üstlendiği, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın da boy gösterdiği yerli komedi Deli Aşk açılışını 128.844 seyirci ile yaptı. Listeyi yarılayan yapım ise vizyonun yerli yapımlarından biri oldu. Usta yönetmen Ferzan Özpetek filmi İstanbul Kırmızısı 2. haftasında 95.321 seyirciye ulaşmayı başardı. Listenin yarısında ise politik bir biyografi yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını işleyen Reis filmi 2. hafta kapanışını 33.302 seyirci ile yaptı. Listenin 7. sırasını ise animasyon bir macera kaptı. Yetenekli bir köpeğin macerasını anlatan Süper Yetenek açılışını 25.729 seyirci ile yaptı. 

    Fantastik bilim kurgu serisi Ölümcül Deney'in son halkası Resident Evil: Son Bölüm 3. hafta kapanışını 8. sırada yaptı. Film haftasonu 13.752 seyirciye ulaştı. Sevilen animasyon serisi Karlar Kraliçesi'nin 3. devam halkası Karlar Kraliçesi 3: Ateş ve Buz 3. hafta kapanışını 13.700 seyirci ile 9. sırada yaptı. Roma sokaklarını arşınlayan köpeksever tetikçi bu hafta 3 sıra geriledi. John Wick'in yeni macerası John Wick 2 4. haftasında 8.427 seyirciye ulaşarak listenin 10. sırasında yer aldı.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top