Hesabım
    Hayat Filminden Red Band Fragman Geldi!

    Filmin vizyon tarihine kısa bir süre kalırken, filmden yeni içerikler gelmeye devam ediyor...

    Columbia Pictures ve Skydance Hayat filminden Red Band fragman yayınladı! 

    Filmin vizyon tarihine kısa bir süre kalırken filminden yeni içerikler gelmeye devam ediyor. Son zamanlarda oldukça popüler bir tür olarak karşımıza çıkan "uzay" temalı filmlere bir yenisi daha ekleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Jake GyllenhaalRebecca Ferguson ve Deadpool karakteri ile oldukça yakından tanıdığımız Ryan Reynolds'ı koyan bilim-kurgu yapım, bu türü sevenler için oldukça ilgi çekici bir seçenek olacak.

    Filmin konusundan biraz bahsedelim. İnsanlık tarihindeki en önemli keşiflerden biri olan Uluslararası Uzay İstasyonu'nun altı üyeli mürettebatı, insanlık tarihinde çığır açacak bir keşfin eşiğinde Mars'ta ilk kez hayat olduğuna dair ip uçları bulur. Ekip araştırmalarını ilerlettikçe, beklenmedik sonuçlar almaya başlar çünkü buldukları bu hayat formu, kimsenin tahmin edemeyeceği kadar zekidir.

    Hayat'ın oyuncu kadrosunda ayrıca Hiroyuki SanadaAriyon Bakare ve Olga Dihovichnaya da yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Daniel Espinosa otururken, senaryo ise Rhett Reese ve Paul Wernick ikilisi tarafından yazıldı.

    Hayat ülkemizde 24 Mart 2017'de vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top