Hesabım
    Box Office'te Recep İvedik 5 Rekoru!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 24-26 Mart haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği olmadı. Vizyona girdiği gibi 6 hafta önce zirveye yerleşen Recep İvedik 5 bu hafta da liderliği elden bırakmadı. Listede bu hafta 3 taze film kendine yer bulmayı başardı.

    Bu haftanın galibi değişmedi. Şahan Gökbakar'ın tiplemesiyle her filmiyle rekorlar kıran Recep İvedik serisinin 5. devam halkası bu haftasonu toplam 149.362 seyirci tarafından izlendi. Recep İvedik 4'e ait olan en iyi hafta sonu açılışı, açılış Cumartesi günü seyirci rekoru ve açılış Pazar günü seyirci rekoru gibi rekorları elinde bulunduruyor. Film, vizyondaki üst üste altıncı hafta sonunda da yerli listenin zirvesinde yer alarak Recep İvedik 4'ten beri bunu gerçekleştirmeyi başaran tek yapım oldu. Listenin 2. sırasını ise vizyonun taze yapımlarından biri aldı. Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım başrollü yerli romantik dram Sonsuz Aşk açılışını 124.737 seyirci ile yaptı. İki apayrı dünyaları sahip insanın yaşadığı masalsı aşkı anlatan film, bu haftanın en iyi açılış yapan filmi oldu. Listenin 3. sırasını da yerli bir yapım aldı. Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ'ın unutulmaz "Haybeden Gerçeküstü Aşk" oyunlarından beyazperdeye uyarlanan Tatlım Tatlım 2. hafta kapanışını 107.162 seyirci ile yaptı. 

    Listenin ilk 3'ü sonlanırken, ilk 3'ü takip eden film ise vizyonun fantastik yapımları arasından çıktı. Kariyer çizgisinde Harry Potter serisinden sonra da Bling RingColoniaKorku Terapisi gibi filmlere yer veren Emma Watson ve Downton Abbey'nin Matthew Crawley'si, Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır'ın Sir Lancelot'u Dan Stevens'ın başrollerini üstlendiği Güzel ve Çirkin 2. haftasında 51.428 seyirciye ulaştı. Listeyi yarılayan yapım ise taze bir bilim kurgu oldu. Bol Hollywood yıldızlı yapım Hayat, açılışını 51.248 seyirci ile yaptı. Listenin 2. yarısını açan yapım da vizyonun fantastik yapımları arasından çıktı. Marvel çizgi roman evreninin en sevilen karakterlerinden Wolverine'in son devam halkası Logan vizyondaki 4. haftasını kutladı. Hugh Jackman'ı son kez ikonik rolünde gördüğümüz film 4. hafta kapanışını 45.320 seyirci ile yaptı. Listenin 7. sırasında ise eski bir düşmanı geri döndüren, fantastik bir yapım yer aldı. İkonik canavarı tekrar karşımıza çıkaran bol yıldızlı King Kong efsanesi Kong: Kafatası Adası 3. hafta kapanışını 36.981 seyirci ile yaptı. 

    Listenin 8. sırasında yerli komedi yer buldu. Başrolünü Emrah Kaman'ın üstlendiği, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın da boy gösterdiği yerli komedi Deli Aşk 3. hafta kapanışını 30.268 seyirci ile yaptı. Listenin 9. sırasında beklediği ilgiyi bulamayan Power Rangers yer aldı. 90'ların sevilen kahramanlarını geri döndüren yapım açılışını 25.602 seyirci ile yaptı. Listenin son sırasını da animasyon bir macera kaptı. Neşeli Dalgalar: Dalgamanya 3. hafta kapanışını 15.858 seyirci ile yaptı.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top