Hesabım
    ABD Box Office Gişesinde "Patron Bebek"in Egemenliği Sürüyor!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    Geçtiğimiz hafta zirveyi alıştığımız masalsı yapım Güzel ve Çirkin'den devralan Patron Bebek bu hafta da zirvede kalmayı başardı. Listede bu hafta 3 yeni film kendine yer bulabildi. 

    Listenin bu haftaki galibi de eğlenceli animasyon Patron Bebek oldu. Minicik bir bebeği gizli ajan yapan eğlenceli yapım ikinci haftasında 26,3 milyon dolar kazanmayı başardı. Film böylece 2 haftada toplam 89,3 milyon dolar kazanmış oldu. Kariyer çizgisinde Harry Potter serisinden sonra da Bling RingColoniaKorku Terapisi gibi filmlere yer veren Emma Watson ve Downton Abbey'nin Matthew Crawley'si, Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır'ın Sir Lancelot'u Dan Stevens'ın başrollerini üstlendiği Güzel ve Çirkin bu hafta da geçtiğimiz haftaki yerini korumayı başardı. Beğeni toplayan masal uyarlaması yapım 4. haftasında 25 milyon dolar kazandı. Film böylece 160 milyon dolarlık bütçesini 4. haftasında üçe katlamaya çok yaklaşmış oldu. Listenin 3. filmi ile vizyonun taze yapımları arasından çıktı. Çocukluğumuzun sevimli mavi kahramanları Şirinler'in yeni macerası Şirinler 3: Kayıp Köy açılışını 14 milyon dolar ile yaptı. Filmin bütçesi ise 60 milyon dolar...

    Listenin ilk 3'ü geride kalırken, 4. sırayı da bir taze vizyon filmi aldı. Usta oyuncuları bir araya getiren Son Macera filmi 12,5 milyon dolar kazanarak bütçesinin tamı tamına yarısını çıkartmış oldu. Listeyi yarılayan film ise Hollywood'un demir başlarından Scarlett Johansson'ı başrolüne yerleştiren Kabuktaki Hayalet oldu. Kült Japon mangasından beyazperdeye uyarlanan film 2. hafta kapanışını 7,3 milyon dolar ile yaptı. 110 milyon dolarlık film şu ana dek 31,5 milyon dolar kazanmış durumda... Listenin ikinci yarısını açan filmi 90'lı yılların efsanevi kahramanlarını bizlerle buluşturan Power Rangers oldu. Sıradan lise öğrencilerini uzaylı bilimiyle birer kahramana dönüştüren film 6,2 milyon dolar ile 3. hafta kapanışını yaptı. 100 milyon dolar bütçeli film 75,1 milyon dolar gişe elde etmiş durumda. Listeyi 7. sırasındaki film ise ikonik canavar King Kong'u yeniden bizlerle buluşturan Kong: Kafatası Adası oldu. Kadrosunda Marvel'ın kötü kalpli Asgard tanrısı Loki'si Tom Hiddleston ve Oscar ödüllü Brie Larson'ı barındıran fantastik film 5. hafta kapanışını 5,8 milyon dolar ile gerçekleştirdi. Film böylece 185 milyon dolarlık bütçesini çıkartmaya çok yaklaşmış oldu. 

    Rolü ile ikonikleşen Hugh Jackman'ı son kez Wolverine olarak göreceğimiz Logan filmi bu hafta 8. sırada yer aldı. Çizgi roman evreninin en sevilen mutantının yaşlılığa ve düşmanlarına karşı verdiği mücadeleyi gördüğümüz film, 6. haftasında 4 milyon dolar kazandı. 97 milyon dolar bütçeli film 6. haftasında bütçesini ikiye katlayarak, gişesini toplam 218 milyon dolara çıkartmış durumda. Korku türündeki Jordan Peele imzalı Get Out 7. haftasında 4 milyon dolar gişe elde etti. 4.5 milyon dolar bütçeli film daha 6. haftasından 162,8 milyon dolar kazanmış durumda... Listenin son filmi ise 3,9 milyon dolar ile The Case for Christ oldu.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top