Hesabım
    "Miraç" Filminin Basın Gösterimi Gerçekleşti!

    "Miraç" bu Cuma sinemalarda!

    Başrollerinde ünlü oyuncular Ufuk Bayraktar ve Meltem Miraloğlu'nun yer aldığı komedi dram filmi Miraç'ın basın gösterimi öğle saatlerinde Özdilek AVM Cinetime'da gerçekleşti. Katılımın yoğun olduğu gösterime filmin başrol oyuncuları da katıldı.

    Beyazperde.com'a konuşan filmin yapımcısı Miraç Kazancı film için oldukça heyecanlı olduklarını belirtti. "Çocukların gözünden dini bir temayı işlemeyi istedik, bu zamana dek bu yapılmamıştı. Naif bir iş ortaya koymak istedik. Bunun dışında ben de Miraç gecesi doğan bir çocuktum. Buna ayrı bir hassasiyetim vardı. Güzel bir senaryo görünce değerlendirmek istedim bunu" diyen yapımcı, seyircilere mesaj olarak, "Hem 23 Nisan, hem de Miraç gecesi. İki bayramı bir araya getiren bir proje oldu bu. Çocuklara kendi topraklarında oluşan değerleri izleme fırsatı sunmak istedik. Çocuk filmleri çok az. Bu işler kıymetli işler. Muhakkak izlemelerini tavsiye ediyorum. Hem milli hem dini öğrenecekleri çok şey bulacaklar bu filmde" diye konuştu.

    Filmin kadın başrolü Meltem Miraloğlu ise filmin senaryosunu gördüğü an projeye dahil olmaya karar verdiğini belirterek, "İyi ki bu projedeyim diyorum. Böyle bir ekiple olduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi. Yönetmenimiz Enes Hakan Tokyay, rol arkadaşım Ufuk Bayraktar, senaristimiz Yasin Öksüz, yapımcımız Miraç Kazancı... Umarım uzun soluklu projelerde tekrar bir araya geliriz" dedi. Çekimlerin Urfa'nın Halfeti ilçesinde gerçekleştiğini belirten oyuncu, "Belirli bir yere ait olsun istemedik. Bambaşka bir dünya olsun istedik. O yüzden bunu belirtmedik. Neresi olduğunu bilmeden, büyülü bir dünyaya giriş yapılmasını istedik" dedi. Bir projeye dahil olmak konusunda kendisi için en önemli şeyin senaryo olduğunu belirten oyuncunun seyircilere mesajı ise, "Ailelerin gönül rahatlığıyla çocuklarını alıp gidebileceği bir film. Rafet El Roman filmimizin müziklerini yaptı, bu da bizim için çok değerliydi" oldu. Ayrıca güzel yıldız, yeni projeleri hakkında da konuşarak "Uzun bir ara verdim, tekrar dizide yer almak istiyorum" dedi.

    Başrolde yer alan Yusuf ile Ali'yi canlandıran Arda Şahin ile Emircan Çal da filmin çocuk başrolleri olarak gösterimde boy gösterdi. 

    Yusuf ile Ali iki küçük arkadaştır. Arkadaşları Ahmet'i kaybetmişlerdir ve onun cennette olduğuna inanmaktadırlar. Bu nedenle Ahmet'e seslerini duyurmak için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Göğün 7. katına çıkmak için köylülerden akıl alan ikili köyü birbirine katıp, maceradan maceraya atılacaklardır. Film, Hz Muhammed'in Miraç'a çıkışını çocukların gözünden göstermeyi, onların dünyasından vermeyi hedefliyor...

    Miraç bu Cuma sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top