Hesabım
    Cannes'da Prömiyer Yapacak The Beguiled Filminden 2. Fragman Geldi!

    Dış dünyadan soyutlanmış bir grup kadın, yaralı bir askeri malikaneye alır ve...

    70. Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışacak olan Sofia Coppola’nın son filmi The Beguiled dan yeni bir fragman daha yayınlandı!

    Kadrosunda başı çeken Nicole Kidman , Elle Fanning, Kirsten Dunst  ve Colin Farrell  isimleriyle merakları ne zamandır kamçılayan filme dair Cannes’a gidemeyecekler için güzel haber; yapım UIP dağıtımcılığı ile 30 Haziran 2017 tarihinde ülkemizde vizyona girecek!

    1971 tarihli Donald Siegel’in yönetmenliğini üstlendiği ve Clint Eastwood’un başrolde yer aldığı The Beguiled (Türkçe’ye Kadın Affetmez olarak çevrilmişti) filminin yeniden çevrimi olan yapım, savaş sırasında dış dünyadan izole bir hayat sürdüren bir grup genç kız ve onları himayesinde tutan iki kadının, sıra dışı öyküsünü işleri karıştıran yaralı bir asker aracılığı ile beyazperdeye taşıyor. Gerilimin ve kadın intikamının yüksek seyrettiği film Cannes jürisini de terletecek gibi görünüyor!  

    Thomas Cullinan'ın romanından uyarlanan filmin kadrosunda ayrıca  Angourie Rice Addison Riecke Oona Laurence ve Emma Howard isimleri yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top