Hesabım
    Helen Mirren'li Korku Filminden İlk Görüntü!

    Usta aktris korku filmine çok yakışmamış mı?

    Predestination (2014) filmi ile ünlenen yönetmen kardeşler Peter ve Michael Spierig'in yönetmen koltuğunda oturduğu, aynı zamanda Tom Vaughan ile birlikte senaryosunu kaleme aldıkları korku filmi "Winchester"dan ilk görüntü yayınlandı.

    Yayınlanan fotoğrafta usta oyuncu Helen Mirren'i görüyoruz. Filmin başrol oyuncusu Mirren, Sarah Winchester'ı canlandırıyor. Filmde Mirren'in dışında ayrıca Sarah Snook, Jason Clarke, Eric Price, Angus Sampson ve Emily Wiseman yer alıyor.

    Film Sarah Winchester'ın meşhur hikayesini anlatıyor. Bilinen hikayeye göre Winchester Tüfekleri servetinin varisi Sarah Winchester, 19.yy sonlarında kızının ve kocasının ölümünün üzüntüsüyle Boston'da bir medyuma gider. Medyum kendisine Winchester tüfekleriyle ölenlerin ruhlarının kendisine musallat olduğunu, ruhların kendisini affedebilmesi için sürekli bir ev inşa ediyor olması gerektiğini söyler. 1884'te Sarah Winchester San Jose'deki malikanenin yapımına başlar ve durmaksızın devam eder. Nihayetinde Winchester Malikanesi devasa bir hale gelir. Çıkmaz koridorlar, karmaşık odalar, labirentler ve boş duvarlara açılan kapılarla tamamen hayaletlerin kafasını karıştırmak için dizayn edilmiştir. 

    Winchester, Bullitt Entertainment, Diamond Pictures ve Blacklab Entertainment tarafından finanse ediliyor ve Diamond Pictures uluslararası dağıtımını üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top