Hesabım
    Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali Ödülleri'nin Sahipleri Belli Oldu!

    Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali 20. yılında ödüllerini takdim ediyor.

    Türkiye’nin ilk kadın filmleri festivali Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali 20. yılında da birbirinden değerli isimlere ödüllerini takdim ediyor.

    23 Mayıs’ta Ankara Devlet Opera ve Balesi’nde gerçekleştirilecek Ödül Töreni’nde bu yıl Onur ödülü tüm Türkiye'nin sevdiği başarılı oyuncu Perran Kutman’a verilecek. Sinemanın farklı alanlarından emek veren kadınların başarılarını ve emeklerini görünür kılma amacı taşıyan Bilge Olgaç Başarı Ödülü’nün sahibi ise belgeselci, Documentarist İstanbul Belgesel Günleri’nin, Hangi İnsan Hakları Film Festivali’nin kurucusu ve programcısı Emel Çelebi olacak. Uçan Süpürge Tema ödülü yazar Aslı Erdoğan’a, Uçan Süpürge Genç Cadı ödülü ise Ecem Uzun’a takdim edilecek. 

    Festival danışmanı Özge Mumcu Aybars yapılan basın toplantısında: “20. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali bu 20 ilde uçacak. 20 yıl önce önünde örneği olmayan FIPRESCI’nin dünyada tek ödül verdiği festival sizlerin emeği ile oldu. Bu yıl film gösterimlerimiz ücretsiz olup tüm halkımız davetli. Bütün program Uçan Süpürge ve KAMER’in sitelerinde mevcut. Hep seyircisi olduğum Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivalinde bu yıl danışman olarak yer almak benim için büyük gurur. 20 Mayıs’ta saat 20.00’de Karum’un önündeki çim alanda olup, 23 Mayıs’ta Ankara Opera ve Balesi’nde saat 20.00’de ödül töreni ile kapanış gerçekleşecek. Festival olgusunu başka ülkeye gitme halinden çıkarıp birlikte harika bir festival yapacağız.” dedi.

    20. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali, bu yıl 20-23 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top