Hesabım
    "New Mutants"ın Yıldızlı Kadrosu Onaylandı!

    Maisie Williams ve Anya Taylor-Joy'un kadroya katıldığı kesinleşti.

    Sinemanın uzun soluklu serilerinden X-Men, son yayınlanan devam halkası X-Men: Apocalypse ile orijinal kadrosunu geride bırakarak genç nesli keşfetme adımlarını atmaya başlamıştı. X-Men serisinin ilk halkalarında karşımıza yetişkin bireyler olarak çıkan karakterlerin gençlik yıllarını ele alan son devam halkasının ilerleyen hikayesi için de hazırlıklar devam ediyor. New Mutants filmi için kadro namına isimleri kulaktan kulağa dolaşan Game of Thrones yıldızı Maisie Williams ve çıkışını The Witch ile yapan, Morgan ve Parçalanmış ile de kariyer basamaklarını hızla tırmanan Anya Taylor-Joy'un kadroda yer alacağı kesinleşti.

    Williams, İskoç mutant Wolfsbane rolünü üstlenecek. Gerçek adı Rahne Sinclair olan karakter güçlü vahşi içgüdüleri ve dini bağlılığı arasında sıkışıp kalmış olan kurt-insan hibriti bir karakter. Taylor-Joy'un üstlendiği Rus mutant Ilyana Nikolievna Rasputin nam-ı diğer Magik ise teleport yeteneğine sahip olan bir karakter. Çizgi romanlarda oldukça ön plana çıkan bu kadın mutant karakteri, Limbo adlı bir boyutta zamanda ve uzayda yolculuk edebiliyor. Çizgi romanlarda Magik en sonunda Limbo'nun baş büyücüsü oluyordu. Bir nevi serinin üstün güçlü kadın karakteri olan Jean Grey'in yerini almasını bekleyebiliriz.

    Şu ana kadar sadece 2 kadro gelişmesi olmuş olsa da, filmde boy gösterecek karakterler arasında Danielle Moonstar, Sunspot, Cannonball ve Warlock isimli bir uzaylı da yer alıyor. Filmde Profesör Charles Xavier'ı canlandıran James McAvoy'un da boy göstermesi bekleniyor. McAvoy'un boy göstermesi durumunda Parçalanmış filminde birlikte çalışmış olan Taylor-Joy ve McAvoy yeniden bir arada boy göstermiş olacak.

    Filmin 13 Nisan 2018'de Amerika'da vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top