Hesabım
    Yerli Box Office Listesinde Taze Film İstilası!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 12-14 Mayıs haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği mevcut. Vizyona girdiği gibi zirveye yerleşen 4N1K listenin galibi olurken, listede bu hafta 4 taze film kendine yer bulmayı başardı.

    Genç yazar Büşra Yılmaz’ın satış rekorları kıran gençlik kitabından beyazperdeye uyarlanan 4N1K başarılı bir açılış yaptı. Başrollerinde Gözde MutluerBurak YörükSina ÖzerHasan Denizyaran ve Cemrehan Karakaş'ın yer aldığı gençlik filmi ilk haftasında 116.989 seyirciye ulaştı. Listenin 2. sırasında Charlie Hunnam'ı başrolüne yerleştiren Kral Arthur Kılıç Efsanesi yer aldı. Vizyondaki ilk haftasını kutlayan Guy Ritchie imzalı film 70.367 seyirci tarafından izlendi. Listenin 3. filmi ise vizyonun yerli yapımlarından biri oldu. Eğlenceli yerli komedi Kolonya Cumhuriyeti 4. hafta kapanışını 58.735 seyirci ile yaptı. 

    Listenin 4. sırasında merakla beklenen Yaratık: Covenant yer aldı. Alien güzellemesinin yeni devam halkası açılışını 51.307 seyirci ile yaptı. Beyazperdenin en uzun soluklu serilerinden Hızlı ve Öfkeli'nin 8. devam halkası Hızlı ve Öfkeli 8 bu haftasonunda 48.999 seyirciye ulaştı. Böylece bu hafta itibariyle ilk 3'e veda etmiş oldu. Listenin 6. filmi de vizyonun fantastik yapımları arasından çıktı. 2014 yılında vizyona giren Galaksinin Koruyucuları'nın devam halkası Galaksinin Koruyucuları 2 23.715 seyirci ile haftasonunu kapattı. Listenin 7. filmi çocuk seyircilerin favorileri arasından çıktı. Eğlenceli animasyon Maşa ile Koca Ayı bu hafta 14.751 seyirciyi sinema salonlarına çekti. 

    Listenin son 3'ünü açan yapım da bir animasyon oldu. Nane ile Limon: Kayıp Zaman Yolcusu açılışını 12.523 seyirci ile yaptı. Şirinler'in 3. devam halkası Şirinler: Kayıp Köy bu hafta 9. sırada yer alarak, 5. haftasında 9.192 seyirciye ulaştı. Listenin son sırasını yerli romantik komedi filmi Eski Sevgili aldı. Yıldızlı kadrosuyla dikkat çeken film 2. haftasında 7.183 seyirciye ulaştı. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top