Hesabım
    "Logan"ın Yönetmeninden Yeni Proje!

    Yönetmen "Disorder"ı yeniden çekecek.

    Bulunduğumuz yılın en büyük hitlerinden biri olan ve dünya çapında toplam 612,4 milyon dolar kazanan Logan'ın yönetmeni yeni projesini buldu. Başarılı yönetmen James Mangold 2015 yılı Fransız yapımı "Disorder"ı yeniden beyazperdeye uyarlayacak.

    Orijinali Fransız-Belçika yapımı olan filmin yeni uyarlaması İngilizce dilinde olacak. Yeni adaptasyonun senaryosu ise Sicario ve Hell or High Water'ın senaristi Taylor Sheridan'ın kaleminden çıkacak. Todd Black, Jason Blumenthal ve Steve Tisch filmin yapımcılığını üstlenecekler. 

    Orijinal filmin konusu şöyle; Afganistan'daki savaştan dönen bir asker olan Vincent savaştan kalan travmalarını atlatmaya çalışırken Lübnan asıllı varlıklı bir adamın karısını koruması için iş teklifi alır. Jessie isimli bu kadını, yaşadıkları Maryland mülkünde güvende tutmaya çalışacaktır. Zamanla Jessie'ye karşı tuhaf bir yakınlık duymaya başlar ancak eş zamanlı olarak halüsinasyonlar ve anksiyete sorunları baş gösterir. Yüksek güvenlikli bu mülkte her şey yolunda gibi görünse de Vincent bir tehditin yaklaşmakta olduğunu sezer.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top