Hesabım
    Yerli Box Office'te Eski Mısır Rüzgarları!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 9-11 Haziran haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği mevcut. Vizyona girdiği gibi zirveye yerleşen Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı bu hafta yerini yeni nesil Mumya'ya bıraktı. Bu hafta listede 4 film kendine yer bulmayı başardı.

    Listenin bu haftaki zirvesinde vizyona girdiği gibi zirveye yerleşen yeni nesil canavar filmi Mumya bulunuyor. Aksiyon filmlerinin aranan yüzü Tom Cruise'u başrolüne yerleştiren yeni uyarlama açılışını 210.296 seyirci ile yaptı. Listenin 2. sırasında geçtiğimiz haftanın galibi Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı yer alıyor. Sevdiğimiz fevri korsan Jack Sparrow'u geri getirmekle kalmayıp yepyeni karakterlerle de bizleri tanıştıran yapım 3. haftasında 131.180 seyirciyi salonlara çekti. Amerika'da fırtınalar koparan Wonder Woman ise bu hafta listede 3. sırada yer aldı. Amerika'da kadın yönetmen elinden çıkmış yapımlar sıralamasında ilk sıraya oturan film, ülkemizdeki 2. haftasında 66.535 seyirciye ulaştı. 

    Listenin 4. sırasında ise animasyon bir macera yer alıyor. Kaptan Düşükdon: Destansı İlk Film minik seyircileri sinema salonlarına çekerek 57.685 seyirci ile 2. hafta kapanışını yaptı. Listeyi yarılayan yapım ise vizyonun tazelerinden biri oldu. Dede Korkut masallarını mizahi bir dille ele alan bol yıldızlı yerli komedi Salur Kazan: Zoraki Kahraman açılışını 32.063 seyirci ile yaptı. Listenin ikinci yarısı da vizyon tazesi bir yerli gerilimle açılıyor. Sosyal medyanın tehlikelerine değinen yerli yapım 11 ilk haftasında 12.732 seyirciye ulaştı. Yaz sıcaklarını ve mis gibi mavi suları müjdeleyen Sahil Güvenlik bu hafta 7. sırada yer aldı. Dwayne Johnson ve Zac Efron başrollü yaz komedisi 2. hafta kapanışını 11.509 seyirci ile yaptı.  

    Eğlenceli yerli komedi Kolonya Cumhuriyeti geçen haftaya göre 2 sıra gerileyerek 8. hafta kapanışını 11.487 seyirci ile yaptı. Listenin 9. filmi ise 9.093 seyirci ile vizyondaki ilk haftasını kutlayan Dokuzuncu Hayat oldu. Genç yazar Büşra Yılmaz’ın satış rekorları kıran gençlik kitabından beyazperdeye uyarlanan 4N1K 5. haftasında 8.867 seyirciye ulaşarak son sırada yer aldı.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top