Hesabım
    "Arabalar 3" Yerli Box Office'te Zirvede!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 16-18 Haziran haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği mevcut. Vizyona girdiği gibi zirveye yerleşen Mumya bu hafta yerini yeni nesil Arabalar 3'e bıraktı. Bu hafta listede 4 film kendine yer bulmayı başardı.

    Listenin bu haftaki zirvesinde vizyona girdiği gibi zirveye yerleşen animasyon macera Arabalar 3 bulunuyor. Sevilen animasyon serisinin yeni devam halkası açılışını 221.915 seyirci ile yaparak rakiplerine açık ara fark atmayı başardı. Listenin 2. sırasını geçtiğimiz haftanın galibi olan yeni nesil canavar filmi Mumya aldı. Aksiyon filmlerinin aranan yüzü Tom Cruise'u başrolüne yerleştiren yeni uyarlama 2. hafta kapanışını 91.448 seyirci ile yaptı. Listenin 3. sırasında Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı yer buldu. Sevdiğimiz fevri korsan Jack Sparrow'u geri getirmekle kalmayıp yepyeni karakterlerle de bizleri tanıştıran yapım 4. haftasında 64.610 seyirciyi salonlara çekti. 

    Amerika'da fırtınalar koparan Wonder Woman ise bu hafta listede 4. sırada yer aldı. Amerika'da kadın yönetmen elinden çıkmış yapımlar sıralamasında ilk sıraya oturan film, ülkemizdeki 3. haftasında 35.841 seyirciye ulaştı. Listeyi yarılayan yapım ise vizyonun tazeleri arasından çıktı. Yerli korku yapımı Deccal 2 açılışını 22.055 seyirci ile yaptı. Listenin 6. filmi de yerli yapımlardan biri oldu. Vizyondaki ilk haftasını kutlayan yerli komedi Sinyalciler 16.525 seyirci tarafından izlendi. Listenin 7. sırasında ise animasyon bir macera yer alıyor. Kaptan Düşükdon: Destansı İlk Film minik seyircileri sinema salonlarına çekerek 14.485 seyirci ile 3. hafta kapanışını yaptı.

    Dede Korkut masallarını mizahi bir dille ele alan bol yıldızlı yerli komedi Salur Kazan: Zoraki Kahraman 2. hafta kapanışını 12.867 seyirci ile 8. sırada yaptı. Listenin 9. filmi 11.173 seyirci ile Sniper: Duvar olurken, listenin sonunda ise 4.437 seyirci ile eğlenceli yerli komedi Kolonya Cumhuriyeti yer aldı.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top