Hesabım
    Godzilla 2'nin Oyuncu Kadrosu ve Hikayesi Belli Oldu

    Godzilla 2'nin Çekimleri Başladı

    Warner Bros.ve Legendary Pictures, Godzilla 2'nin çekimlerini resmi olarak başlattı. Godzilla 2 çekimleri Atlanta'da başladı.

    Filmin adı basın açıklamasında Godzilla: King of the Monsters olarak verilmiş olsa da filmin bu ad ile hiç anılmamış olması bize Godzilla 2'nin adının her an değişiebileceğini hissettiriyor. Gareth Edwards'ın 2014 yapımı Godzilla'sı ile Jordan Vogt-Roberts'ın Kong: Skull Island'ını bir araya getirecek olan ve Warner Bros ile Legendary'nin sinematik canavarlarında yeni bir sayfa olarak görülen fim; gelecek film Godzilla vs. Kong'dan da alıntılar yapacak gibi görünüyor.

    Gareth Edwards her ne kadar bu filmi de yönetmeye heveslendiyse de bir süre önce projeyi bıraktı. Onun yerine projeyi devralan isimse Trick r Treat ve Krampus (Yılbaşı Kabusu) gibi korku/gerilim filmlerinin yönetmeni Michael Dougherty oldu. Ken Watanabe "Dr. Ishiro Serizawa" ve Sally Hawkins "Vivienne Graham" olarak geri dönerken filme Vera Farmiga, Kyle Chandler, Bradley Whitford, Thomas Middleditch, Charles Dance, O'Shea Jackson Jr., Aisha Hinds, Zhang Ziyi ve Millie Bobby Brown (Stranger Things) gibi yeni isimler katılıyor.

    Yeni hikaye Godzilla'nın Mothra, Rodan ve ezeli düşmanı olan üç başlı King Ghidorah ile çatışmasın ve bu esnada insanlığın var oluşunun dengesini bozmasını konu alacak.

    Yönetmen Dougherty'nin kamera arkası ekibinde The Hangover ve War Dogs filmlerinin de görüntü yönetmenliğini yapmış olan Lawrence Sher, Guardians of the Galaxy Vol. 2'nin yapım tasarımcısı Scott Chambliss, Transformers'ın kurgu editörü Roger Barton, X-Men'in kostüm tasarımcısı Louise Migenbach ve son olarak Godzilla ve Life of Pi'ın Oscar ödüllü VFX süpervizörü (görsel efekt süpervizörü) Guillaume Rocheron yer alıyor.

    Canavarlar dünyasının henüz adından emin olunmayan üçüncü filmini You're Next ve Blair Witch filmlerinin de yönetmenliğini yapmış olan Adam Wingard'ın yöneteceği Godzilla vs. Kong takip edecek. Godzilla 2'nin 22 Mart 2019'da Amerikan sinemalarında vizyona girmesi planlanırken ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi belirlenmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top