Hesabım
    Fargo’nun Carrie Coon'u Steve McQueen’in Widows Filmine Katıldı!

    Film ülkemizde 16 Kasım 2018'de vizyona girecek!

    The Hollywood Reporter’ın haberine göre geçtiğimiz günlerde sezon finali yapan Fargo’nun Carrie Coon’u (The LeftoversGone Girl) Widows filminin kadrosuna katıldı. Carrie Coon, Steve McQueen’in (12 Yıllık EsaretShame) soygun polisiye dram filmine Steven Spielberg’ün The Papers filmindeki çekimlerini tamamladıktan sonra katılacak.

    Filmin oyuncu kadrosunda Coon’a Robert Duvall (The Godfather: Part IIApocalypse Now), Liam Neeson (SilenceSchindler’s List), Colin Farrell (Fantastic Beasts and Where to Find ThemIn Bruges), Garret Dillahunt (Deadwood), Michelle Rodriguez (The Fast and the Furious), Cynthia Erivo (Mr. Selfridge) ve Viola Davis (How to Get Away with Murder) eşlik ediyor.

    Widows, 1983 yılında başlayan bir ingiliz seriden sinema ekranlarına uyarlanıyor. Filmin konusu kısaca; bir grup sahtekar bir soygun sırasında öldürülür.  Fakat yarım kalan işlerini onların dul eşleri üstlenip sürdürecektir...12 Yıllık Esaret ile üç Akademi ödülü alan, Gillian Flynn’in Gone Girl filminin yazarlığında da kalemi olan McQueen, seriyi büyük ekranlara taşımaya hazırlanıyor.

    Widows filmi ülkemizde 16 Kasım 2018’de sinema salonlarımıza uğrayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top