Hesabım
    Michelle Rodriguez "Hızlı ve Öfkeli" Serisinden Ayrılıyor mu?

    Serinin Letty'sinden tehditkar açıklama geldi.

    Hızlı ve Öfkeli serisi pek çok yıldız için kariyerlerinin dönüm noktası oldu. Tek film olarak planlanan, ardından yakaladığı başarı sayesinde 8. devam halkasına kadar ulaşan serinin en sevilen karakterlerinden biri de hiç şüphesiz Letty Ortiz. Vin Diesel'ın canlandırdığı Dom karakterinin büyük aşkı, ardından da eşi olan Ortiz karşımıza ilk kez ilk filmde çıkmıştı. 8 filmlik serinin 5 filminde boy gösteren karakteri ise Michelle Rodriguez canlandırıyor. Ancak güzel yıldızdan gelen açıklamalar bu gidişatın değişebileceğine işaret ediyor.

    Rodriguez sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Hızlı ve Öfkeli 8 dijital olarak bugün itibariyle piyasaya sürüldü. Umarım serinin bir sonraki devam halkasında kadınlara daha çok yer vermeyi düşünürler. Yoksa sevilen seriye veda etmem gerekebilir" yazdı. Rodriguez kendisine verilen bu kariyer fırsatı için stüdyoya ve hayranlarına da teşekkürlerini sundu.

    F8 is out digitally today, I hope they decide to show some love to the women of the franchise on the next one. Or I just might have to say goodbye to a loved franchise. It's been a good ride & Im grateful for the opportunity the fans & studio have provided over the years... One Love 🤘🏼❤️🤗🙏🦄✨🌍🙊🤔

    Michelle Rodriguez (@mrodofficial)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Bu açıklama güzel yıldızın konuya dair ilk şikayeti değil. Rodriguez Entertainment Weekly'e yaptığı açıklamada, seride Helen MirrenCharlize Theron ve Gal Gadot gibi büyük kadın oyuncular boy gösterse bile kadınlara verilen replik sayısıyla erkek oyuncuların replik sayısının arasında büyük uçurum olduğunu belirtmişti.  

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top