Hesabım
    Top Gun: Maverick Filmi Vizyon Tarihini Aldı!

    Efsane devam filmi ile geri dönüyor!

    Paramount Pictures efsanevi filmin devam halkası Top Gun: Maverick için vizyon tarihini basına duyurdu. 12 Temmuz 2019 olarak açıklanan devam halkası, 1986 yılındaki orjinal filmde olduğu gibi yine başrolüne Tom Cruise’u yerleştiriyor. Top Gun: Maverick, Marvel‘ın Spider-Man: Homecoming devam filminden bir hafta sonra ve Disney’in The Lion King’inden bir hafta önce vizyona giricek.

    Tom Cruise ilk filmde olduğunu gibi Amerika Birleşik Devletleri Deniz Kuvvetleri Teğmeni Pete Mitchell olarak hayranlarının karşısına çıkacak. Tom Cruise'un Val Kilmer'la başrolünü paylaştığı, Tony Scott'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Top Gun, 1986'da gösterime girmiş ve dünya genelinde $356 milyon hasılata ulaşmıştı. Tron Efsanesi ve Cruise ile birlikte çalıştığı Oblivion filmleri ile bilim kurgu dalındaki yeteneğini kanıtlamış olan Joseph Kosinski filmin yönetmen koltuğunda çalışmalara başladı. Filmin senaryosu Peter Craig, Justin Marks, Ashley Miller ve Zack Stentz ekibi tarafından kaleme alınıyor. 

    Jerry Bruckheimer'ın yönetmen koltuğunda yer aldığı yapımın Türkiye için vizyon tarihi henüz açıklanmadı. Film, Amerika'da 12 Temmuz 2019'da vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top