Hesabım
    Örümcek Adam: Eve Dönüş Filminde Vulture'a Yakından Bakın!

    Michael Keaton'ın canlandırdığı Vulture sahneye çıkıyor!

    Vizyon tarihine çok kısa bir süre kalan Örümcek Adam: Eve Dönüş filminde Michael Keaton'un canlandırdığı Vulture sahneye çıkıyor. Ünlü oyuncunun canlandırdığı Vulture teknolojik kanatları ile genç Örümcek Adam'a oldukça zor zamanlar yaşatıyor. Tom Holland'ın da yorumda bulunduğu videoya yakından bakın...

    Milyonlarca hayran kazanan yeni nesil Örümcek Adam'ımız Tom Holland'ın başrolünde olduğu filmin yönetmenliğini Clown'ın yönetmeni Jon Watts'ın üstleneceği yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca May hala olarak Marisa Tomei kadroda yer alırken,Jacob BatalonNed Leeds rolünde, Laura Harrier Liz Allan rolünde ve Tony Revolori de Flash Thompson olarak boy gösterecek. Çinli oyuncu Jona XiaoZendaya ve Better Call Saul serisinden Michael Mando ve Fargo serisinden Bokeem Woodbine da filmin kadrosunda yer alıyor. 

    Filmin konusu kısaca; Demir Adam ile arkadaşlığını ilerleten Peter okul hayatına alışmaya ve sıradan bir genç gibi yaşamaya çalışırken bir yandan suçla savaşmak ve dünyayı daha güvenli bir hale getirmek istiyor. Vulture yepyeni bir düşmanı yaşadığı şehre gönderdiğinde ise Peter'ın kendini gösterme fırsatı çıkacak, ancak en değerli gördüğü herkes tehdit altında olacaktır.

    Film, 7 Temmuz 2017'de ülkemizde vizyona girecek.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top